טעם יכול להשתנות?

The new me9

New member
טעם יכול להשתנות?

יש לי חבר גיי שאני ממש מסובב אחריו.
הייתי שמח אפילו סטוץ איתו.

אמרתי לו בעבר שאני נמשך אליו. הוא אמר שאני פחות הטעם שלו.
אני נראה טוב ומקבל מלא מחמאות, אבל הוא ספציפית לא נמשך.

אנחנו מאוד קרובים
ואפילו ישן אצלי.

תוהה אם טעם יכול להשתנות או אם בשביל סטוץ הוא יהיה מוכן לכופף פינות.

לא בטוח מה כדאי שאעשה כי כבר אמרתי לו מה אני מרגיש ואני בטוח שהוא יודע

בכל זאת- מי שמתבייש מתייבש.

לנסות לדבר על זה שוב?
אם אפעל פשוט - זה יהרוס את הקשר בנינו, אני מאמין

למישהו מכם פעם השתנה הטעם על חבר טוב שהוא הכיר?

Wrecker

New member
כך או כך זה יהרס ממה שנראלי..

אין אם זה יהיה אחרי אלכוהול שהוא פתאום יחליט לזרום איתך או או שזה יהיה יום טוב שלך והוא יהיה חרמן וירצה. - זה לא משנה.
מה שמשנה זה תוצאות והתוצאות שאחרי ברוב הסיכויים לא ישמחו אותך. מה שיכול לקרות:
תדלק יותר תרצה יותר.
הוא התחרט והתרחק.
אתה תתחרט ותתרחק.

תחשוב על זה ככה - אם אתה מוכן להפסיד אותו כחבר על אולי?
מילא הוא היה מעוניין מאוד, לפעמים שווה לנסות.. הפעם אני ממליץ שלא.

The new me9

New member
למרות שפעם יצא לי לחשוב

שאם אעשה סטוץ, יהיה לי קל לשכוח ממנו בקטע מיני

כמו יעד שכבר הושג. לא?

ItsikH

Member
אם כך אתה מתייחס לאנשים שאתה נמשך אליהם אם אתה נמשך אליו, מימוש המשיכה צפוי רק להגביר אותה. אם זה יעד להשגה... זו לא משיכה אמיתית, סתם חשק ליעד בלתי מושג. ואם הוא מרגיש את זה, לא פלא שהוא לא נמשך אליך.

makel1

New member
ממש לא!

יש לי חבר שנמשכתי אליו פעם בטירוף וחשבתי שאם אממש את המשיכה בקטע המיני זה יעבור לי (מה גם שהוא סטרייט אז בכלל). פעם הגענו לקטע מיני ומאותה פעם היו עוד בערך כמה מאות פעמים (עד שרבנו לפני הגיוס). כמו שאיציק אומר - מימוש המשיכה רק מגביר אותה

makel1

New member
כן.. במשך שנה - שנה וחצי

היום הוא נשוי עם ילדה, ואני לא יכול לערוב לך שהוא שכח את התקופה ההיא בינינו..

ItsikH

Member
גם לי היה כזה, ולא, הוא סטרייט (גם, נשוי עם ילדים) אפשרי בהחלט שסטרייט ייכנס למערכת יחסים הומוסקסואלית באופן חד פעמי, זה לא מתייג אותו בשום צורה (ובכלל, רק האדם עצמו יכול להגדיר את הנטאיה המינית שלו).

ItsikH

Member
ה*קשר* הוא חד פעמי בשני המקרים שכאן - בגיל נעורים, הצד השני לא מצא ענין מיני או רומנטי באף אחד אחר מאז וגם לא לפני כן - מה ביסקסואלי פה?

makel1

New member
אממ

מוזר לי שסטרייט למהדרין יכנס למשהו מיני, גם אם נקודתי, עם גבר.

ItsikH

Member
אני לא יודע לגבי המקרה שלך, רק מעריך שהוא דומה - ואני לא יודע מה זה "מהדרין" אלא בהקשר דתי. נשאל זאת כך - האם היית מצפה מביסקסואל שהתנסה בקשר מיני כזה, שיחדל למצוא ענין מיני בגברים אחרים? אולי גרמת לו לטראומה
. שוב, אני לא יודע מה במקרה שלך, אצלי זו היתה חרמנות בלבד, והיוזמה היתה כולה שלי - לכל היותר תוכל לומר שאותו בחור *פתוח* להתנסות כזו, ויכול להנות ממנה, בניגוד לסטרייטים אחרים - אבל אין לו ענין כזה כשיש לו אופציות אחרות.

makel1

New member
היוזמה הראשונית הייתה שלי

אחרי הרבה זמן שרציתי, תפסתי ביצים (תרתי) ועשיתי צעדים. בשלבים הראשונים אני יזמתי והוא זרם ועם הזמן הוא התחיל ליזום בעצמו (הוא תמיד הלך עם ג׳ינסים, אני לא אשכח את הפעם הראשונה שהוא בא עם בוקסר, ומאז בא רק ככה. אין ספק שזה הפך את זה ליותר פשוט :p)
לגבי הטראומה? תשאל אותו :)

תשמע, חברים חברים אבל לא לנסיונות אגואיסטיים

חבר, כל חבר, יכול להכיל אותך עד רמה מסויימת.
הרצון הפרטי שלך להתנסות סקס עם גבר, זה נחמד, אבל דיי משפיל עבור החבר שלך, כי פתאום אתה מתייחס אליו כאובייקט מיני disposal מכל המכלול שיש בניכם. דוקא בגלל שהחבר שלך הוא הומו, זאת דרך חיו, אתה לא יכול "לבקש" ממנו להזנות את עצמו למעשה. יענו, עזוב אותו בשקט בענין, ולך תתפרק על מישהו שפחות אכפת לך ממנו אם בכלל.
מצד שני, יכול להיות החבר ההומו שלך גם שם עליך עין, והוא לא אומר כלום כדי לא להביך אותך. הומו שפוי נוטה לרגישות והתחשבות בסטרייטים קרובים אליו...אז יתכן שהוא יתלהב מההצעה להזדיין איתך, אבל לא בטוח שהוא יראה את זה חד-פעמי, ואז היחסים שלכם יכולים להגמר מהר ובבום גדול ומסריח.
מצד שלישי, אולי החבר שלך הוא כמו ההומו הממוצע בגיל 26 – כלומר רובם ¾ שרמוטות אז אתה בס"ה תהיה רק עוד חור עבורו....אז השאלה אם אתה אח"כ לא תרגיש מושפל, זול ולא נחשק אקסלובסיבית כי החבר שלך ימשיך להזדיין עם מי שבא לו.
בקיצר – העיצה הראשונה שלי הכי נורמלית עבורך

ItsikH

Member
ובפירוט: הוא לא נמשך אליך, אתה מנסה לכפות את עצמך עליו, אפילו רק בפנטזיה - אתה מתאר בעיה ביחסי אנוש, חוסר יכולת לקבל סרוב.

נ ע ל

New member

זה יגמר רע, מניסיון. רוב הסיכויים שתאבד את החברות איתו וגם תרגיש ממש רע עם עצמך, כי הוא אמר לך כבר לא ובכל זאת אתה מנסה. זה הכל על הגב שלך

The new me9

New member
נמשך אליו בוודאות

אני מנסה לקוות שמימוש יגרום לזה לדעוך

נ ע ל

New member
יש לי הרגשה שזה דווקא יגרום לך ההיפך

שתרצה יותר
ובאמת שתרגיש רע עם עצמך, שהיית עם מישהו שלא נמשך אליך.

לך על זה בלי לחפור

חבל על הדיבורים. מקסימום תשתכרו איזה ערב ותתחיל להתחרמן עליו, הוא יקלוט אותך מהר, תזדיינו, ונגמר הסיפור.

למעלה