טעם המים

ריטה1

New member
טעם המים

שי התחילה בשעה טובה גן ביום שלישי, ולמרות שאני יודעת שהיא אכלנית גרועה, היא אוכלת בגן אפילו הרבה פחות מאשר בבית ואז מגיעה הביתה גוועת ברעב. בגילה וגם באופיה לא צריכות להיות לה בעיות הסגלות שבגללן שביתות הרעב, היא מרגישה בגן נפלא, משחקת, מחייכת וישנה נהדר. והגגנות אומרות שהיא לא בכתה אפילו פעם אחת (טפו, טפו, טפו), אבל היא לא אוכלת. ניסיתי לחשוב מה כ"כ שונה, זה בסה"כ אותו האוכל, ואז עליתי על משהו שהוא בעצם שונה. טעם המים!!והרי בבית היא רגילה למים מנרליים, ובגן היא שותה מי ברז מורתחים. שטעמם שונה, אבל השאלה היא אם זה משנה גם את הטעם של התמ"ל?

בהחלט יכול להיות...

אם תביאי לגן בקבוק מים מינרליים ותבקשי מהן להכין לה אוכל מהמים האלה (לנסיון) הן יסכימו?

ריטה1

New member
אבל אז אני אצטרך להביא כל פעם מים

מהבית, כי היא לא תתרגל למים הרתוחים. וזה לא עסק. אני משלמת יותר מדי כסף, וכבר מביאה את התמ"ל אז גם להביא מים מהבית, לא נראה לי. אני מעדיפה שהיא תתרגל לשני סוגי המים. האמת שיכול להיות שזה יסתדר בסוף, כי גם כשהחלפתי לה את מטרנה לרמדיה, היא בהתחלה עשתה צרות, ועכשיו אוכלת רמדיה בלי תלונות

את יכולה לנסות רק כדי לדעת

ואז תחליטי אם את רוצה להביא מים מהבית או לא. אני לא בטוחה שזה בגלל טעם המים. ההסתגלות לא קלה לאף ילד ולוקח להם זמן להשלים עם המקום החדש. אני חושבת שאחרי זמן מסויים היא תתחיל לאכול. אני רואה גם על שיר שיש לה ימים של שביתת רעב ובימים אחרים היא מסכימה לאכול והכל תלוי במצברוח.

ריטה, אולי תכיני את הבקבוקים עם מים

מורתחים בתוכם ואז מוסיפים רק את המטרנה. אני עושה את זה גם בבית, זה מאוד נח ולא מצריך לשלוח בקבוק מים מינרליים לגן (ככה את בטוחה שלא משתמשים במים שלה לצרכים אחרים). אני לא בטוחה שזה בגלל המים, כפי שחנה כתבה לך, הם עוברים קשיי הסתגלות. בכל מקרה, אני לא ממליצה לתת לשי מי ברז מורתחים, היא קטנה מדי.

למעלה