טעם האכזריות

Apikachu L

New member
טעם האכזריות

הו, אדון האפלה! עת תבתק צאוור, ותלקוק הדם משפתך, התוכל לחוש בטעם חמקמק? טעם חמקמק זה, הוא טעם האכזריות. הו, ילד שאינו יודע! טוב ליבך נתון לרחמי הכבלים ששולטים בך. ועת תכה בשוט, ותצחק, באופן תמים ברשעותו, התוכל לחוש בטעם, טעמה החמקמק של האכזריות? הו, משרת נאלח! האים כשר תרוץ לבצע, פקודות אדונך, לא תוכל לקבל הנאה, אשר תשיג לעצמך? ותחוש כי טעם שהאדון, טעם כאשר הצליף על גבך, חש אתה עכשיו? החשת את טעם האכזריות? לאכזריות טעם, כזה כשל שעם, נימוך, מתפורר בקלות הוא בפה. אינו נעים לחיך, אך ניתן ללמוד לחיות עם זה, שכן יהיה לשבריר שניה, וימוג. שכן, שעם אינו מכיל מה שנחוץ לחיים. שעם, הוא אדון אופל, ילד ומשרת, הינו עץ. עץ שמת. *כן, זה קשור לדיג'ימון.

Apikachu L

New member
לא בהכרח.

היו מספיק אדוני אופל בסדרה, תודה לאל. וגם משרתים. אבל רק קן אחד.

Apikachu L

New member
טוב, קן חובב סאדו מושבע.

ולגבי מיוטי...אני מודה שחשבתי עליו בזמן שכתבתי את השיר. אבל למה כולם התעלמו מהמסר של השיר שלי, למה?

Digi Lista

New member
ואני לעצמי...סתם.

אני פשוט במצב רוח רע במיוחד כבר כמה ימים(כי מסתבר שכרגיל מסתבר שלא שווה להשקיע בשום דבר ואפילו אם מקבלים רק מחמאות כשמגיע רגע האמת אנשים מחליטים לנער אחריות)ואני נוטה לחשוב על הכול בצורה אישית ושלילית בימים האלה...אבל אם מדברים ברצינות אני חושבת שהשיר הזה בהחלט מיוחד ואפל
,אני אכניס למאמרים יחד עם שאר מה שאני צריכה ברגע שהעומס יגמר ואני בהחלט מתחילה לראות איך הוא נגמר במהירות גבוהה משחשבתי לאור האירועים האחרונים שקרו לי השבוע...

למעלה