טעם אישי

חMודי

New member
טעם אישי

איך אתן תרגשנה אם הגבר שלכן כמובן אוהב אתכן בגלל האופי אבל בגלל שיש לכן חזה מאוד שופע ובטן שופעת מאוד, מה שברזה פחות מדליק אותו ולכן הוא אוהב את אשתו 50-50% יופי ומראה.

האם עדיף שגברים יאהבו נשים עם חזה גדול ושופעות ומלאות או רזות ולא בגלל המשיכה הגופנית,
שהרי היא גם חשובה,
וגם בנות בוגרות על טעם אישי לפעמים קשה להן לוותר עליו.

האם זה ''פסול'' לאהוב את החבילה המושלמת חזה ובטן שופעים ולא בחורה עם גוף של גפרור ולהגיד שזה לא סקסי בגירוש, גם אם יש לה חזה "חצי'' חבילה, נניח.

לא הבנתי את השאלה...

אבל זה בסדר לאהוב כל מבנה גוף, ויכול להיות שלכל גבר יהיה מבנה גוף נשי שהוא יעדיף - ואין שום דבר פסול באף אחד מהם...

חMודי

New member
אני אשאל שוב, מנהלת,

האם לדעתך זה בסדר להימשך לשמנות בגלל שיש להן חזה שופע וגוף שופע
ואם הן מרזות כל היופי והמשיכה נעלמת
בעקבות הרזון והחוסר בגוף שופע.
כי תכלס מה עדיף שרוך או שפע?

אין עדיף על להיות שמנה או רזה...

כל אחד יש לו טעם משלו. אם אתה אוהב נשים עם גוף שופע - שיהיה לך לבריאות.
ואני לא בטוחה שמשיכה תעלם כ"כ מהר בעקבות הרזיה.

חMודי

New member
אם הבחורה פתאום מ90 קילו תהיה 50

אז זה בעייתי
את מדברת מראייה שאת חושבת שמלאה זה הרבה יותר סקסי משמנה
? אז מצד שני לחבב נשים מלאות זה לא רע, אבל הן לא רוצות להיות כאלה, אז ההיצע "הוא" נמוך, למעשה.
או שחלק מהן נפגעות אם אומרים להן שהשפע שלהן הוא סקסי.

גם אני לא הצלחתי להבין

הרי חלק מן היופי והמשיכה שבנשים שמנות זה החזה הגדול שלהן, אז מה רע בזה? אשה שמנה היא אשה שלמה ונשית, על כל מה שיש בה

נניח

והתחתנת עם אשה לטעמך והיא שקלה 100 ק"ג
ולאחר מספר שנות נישואין , היא החליטה לעבור ניתוח שרוול , והוא אכן עבר בשלום ובהצלחה והיא ירדה ל 50-55 ק"ג
עכשיו , אחרי שאתה מכיר אותה ואת האופי הטוב והרע שלה , ויש , לכם ילדים חמודים אבל היא רזההההה בשבילך
היא עשתה את הניתוח מסיבותיה שלה
אתה שואל אם טבעי שהמשיכה תרד ?
אני חושב שיש מצב שכן
לא בטוח שהאהבה תרד , אבל המשיכה עלולה לרדת - אם אתה נמשך לשמנות / מלאות
אתה צודק לגבי זה - שנשים מסויימות רק מנסות לרזות לא גאות במה שהן , לא משלימות עם רוע מצבן - וזאת על אף שרבים וטובים נמשכים אליהן כמו שהן
אבל זו תולדה של סטיגמה חברתית
לדעתי תוך כמה שנים הדוגמניות יהיו יותר מלאות מהיום , או לפחות יהיו גם וגם באותה תצוגה

מעניין מה חושבות נשות הפורום

האם יש כאן נשים שמנות אשר בין השיקולים שלהן חוששות לרזות כי חוששות שהחזה הגול שלהן ייקטן ובכך תאבדנה מרכיב חשוב במשיכה הנשית שלהן? יש מצב שזה שיקול?

חMודי

New member
דבר כזה יכול לקרות שעם השנים,

הדוגמניות תעשנה יותר מלאות.

אני אוהבת את בן הזוג שלי

גם אם הוא ישמין, ירזה, יהיה נכה,יחליף צבע, יעשה קעקועים בכל הגוף, יתחפש לטלטביז, יסתפר, יהפוך לשעיר, תצמח לו פיטמה שלישית או שהוא יתחיל לצעוק בדיחות אנטישמיות מתוך שינה. מה שחשוב זה הדקות האלה שהוא מחבק אותי לפני שאנחנו נרדמים.
אחרי שאוהבים המשיכה לדעתי תופסת פחות מקום. אבל בפגישות הראשונות שלנו בהחלט נמשכתי אליו בגלל המראה הסקסי והמדהים שלו.

I miss V

New member

כל כך אוהבת את איך שאת מתנסחת. בדרך כלל וגם במקרה הנ"ל

אחחחממממ

הלוואי וזה יישאר לך גם בעדיד
בפרספקטיבה של זמן
גם בלי שאשתי תשמין או תרזה - מה שחשתי כלפיה בתחילה השתנה היום - וישתנה גם בעתיד
אני לא מסוגל להצהיר הצהרות כמו שלך

אבל מפרגן ומאחל שאכן ככה יישארו היחסים

חMודי

New member
לב גדול

האם אתם / אתן חושבים/ת שמי שמלאה או שמנה יש לה גוף גדול ולב גדול ולכן היא אישה יותר טובה באופייה מאשר רזה שלה מן הסתם גודל הלב הטבעי קטן יותר?

למעלה