טעינת COMBO ללא ערכים

יעל51366

New member
טעינת COMBO ללא ערכים

כששולחים קומבו לפונקציה היא נטענת עם כל המאפינים אך בלי התוכן שלה . הקוד של הטפס:
Private Sub Command1_Click() MyLoading Combo1 End Sub Private Sub Form_Load() Combo1(0).AddItem "k" Combo1(0).AddItem "k" Combo1(0).AddItem "k" Combo1(0).AddItem "k" End Sub Public Sub MyLoading(MyArray As Object) Dim curent As Integer 'îñôø äîåôò ùì äô÷ã äðèòï current = MyArray.Count Load MyArray(current) MyArray(current).Visible = True n = MyArray(current - 1).Top k = (MyArray(current - 1).Height * 1.2) MyArray(current).Top = n + k End Sub​
כדי להריץ נא לשחרר על הטופס פקד קומבו אחד וכפתור אחד תודה

בסג

New member
אז... מעבירים את הערכים ידנית

אחרי פעולת הLOAD, שימי את הלולאה הבאה:
For i = 0 To MyArray(current - 1).ListCount - 1 MyArray(current).AddItem MyArray(current - 1).List(i) Next​

יעל51366

New member
תכונות של איברים בLIST

האם לכל איבר בLIST יש גם תכונות כמו TAG או רק את התוכן שלו.

ItemData

ל ListBox ול ComboBox יש מערך מקביל למערך האיברים: מערך האיברים הוא List המערך המקביל הוא ItemData הפקד שומר על אותו סדר גם כאשר מוחקים. כלומר אותו אינדקס שאיתו ניגשים ל List תקף גם לגבי ItemData. המגבלה היחידה היא ש ItemData מקבל רק Longים.

Ayal91

New member
מצטער שאני לא קשור... אבל למה

השם של רון קליין בצבע אדום/בורדו/חום (יש לי קצת בעיות ראייה בזמן האחרון... הרופא עיניים שלי טוען שאני על המחשב יותר מדי זמן...)

למעלה