טעימה קטנה

pine·apple

New member
טעימה קטנה

חודש לפני הערב מגמה שלנו (24 ליוני, בדשא, תבואו ותביאו), אנחנו רוצים לתת לכם טעימונת מהרסיטלים שחלקנו עבדנו עליהם קשה במהלך השנה. אז קצת בדיליי, הערב רסיטלים ייערך ביום רביעי הקרוב, ה-31 לחודש, בשעה 20:30 באודיטוריום שבפיס. יהיה מגוון יפה- מקולטריין ועד שופן (נראה לי?..), כולכם מוזמנים!

Ms UnderstOod

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

לאלאלאלאללאלאא יא זבלים!! בשביל מה זה טוב?!@ :((

נצל"ש - שיעור קצר בשרשור

סתם, זה לא באמת קשור: פשוט אני צריך להגיש את זה כמה שיותר מוקדם ואנשים לא הכי עוזרים לי עם רעיונות... הארץ עיר זה סתם משהו שחשבתי עליו - כי אף אחד אף פעם לא יודע איזה חייה לשים באות ו' ווירוס זה לא באמת חיה, וחשבתי שיהיה נחמד לשלב את זה איך שהו בחולצה, אבל לא בדיוק הצלחתי לשלב את זה חלק, אז אם יש לך רעיונות, או קטילות, או ביקורת בונה, שרשרו

ואם כבר בעינייני נצל"שים

אז יש גם את הסיני הקטן - אבל הוא עדיין בשלבי פיתוח.. <:)

green witch

New member
אני גם אוהבת את הראשון יותר

חח השכבה גם באמת משחקת המון ארץ עיר..לפחות אצלנו בכיתה, בהמהלך השנה ובכלל נעשו טורנירים חחח

בכיתה י"א -

כל שיוער תנ"ך עם שרונה היה מעין תורניר ארץ עיר כיתתי כזה עם נקודות ומסודר. שרונה למדה את פיטוש מעיין צביקה וגיורא וכל השאר שיחקו ארץ עיר, היה ממש כיף! איפה הימים האלה של תנ"ך איפה, עשכיו אף אחד כבר לא בבצפר, אני כבר לא זוכר את הפעם האחרונה שלמדנו כל הכיתה ככיתה. אנשים באים מתי שבא להם והולכים מתי שהם רוצים ואין עוד שיעורים.. :\ הסוף כבר כאן, אנחנו עם רגל בתוך הקבר

Ms UnderstOod

New member
לא רק ארץ עיר..

אל תשכח שבשיעורי היסטוריה עם פרייליך המלכה היינו משחקים הפסיכולוג.. :) שרונה אהבת חיי

green witch

New member
חחחח גם אצלנו זה היה קורה בשיעורי

תנ"ך עם שרונה.. רק ששרונה לא השתתפה, נדינו אותה חח ובאמת היה ממש כיף.. ובאמת אני לא הייתי יותר מחודש בבצפר, אני באה לפגישות של מסיבת סיום ולמבחנים..זהו../: זה באמת הסוף..

green witch

New member
חחחחח סתמי ../images/Emo163.gif

אתמול הייתי בערב אצל דודים שלי ושיחקנו ארץעיר ובן דוד שלי כתב ממוטה אז נזכרתי בך חח

אגב

הרעיון של מחז~ו~ר בא ממתן פרץ, אז קרדיט למתן פרץ.

green witch

New member
רק משו אחד

הקבר בצד מעורר קונוטציות שליליות לדעתי.. ועיר -ונציה ארץ-ונצואלה

למעלה