טעים

liat-tal

New member
טעים ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

מה אתם אומרים???

vmax*

New member
לגבי הטעם אני לא יודע...אבל המבט שו ../images/Emo12.gif

סוף מעשה במחשבה תחילה

אם זו היתה הבת שלך...גם הייתה התמונה מתפרסמת ? חוץ מזה...אם זה מה שמגרה אותך... - אז עוד ארוכה הדרך.

liat-tal

New member
הלו - כאן זה פורום סקס

לא פורום צדיקים! ומה מגרה אותך?

ליאת הקוצצת...

סקס זה דבר רך, יפה, עדין, גם אם נעשה בלהט אפילו "בכאסח". את הבלנדר שלך תפעילי במטבח. ילדות צעירות תשאירי מחוץ למטבח ומחוץ לבלנדר. ואת יכולה להכנס למיטה של פלדג´ר או כל אחת אחרת... פין, זה לא חוט מאריך...אפילו אם גם את מצליחה להאריכו. ואת הבוטות שלך - לא איתי ילדה. אוכל אותך לארוחת בוקר.

liat-tal

New member
קשקושים וירטואליים

השעה 5 בבוקר ולאחר חג עם המון המון סקס משגע ולפני שאני הולכת סוף סוף לישון יש איזה ענין קטן לסגור ( ואשתדל לא להיות בוטה - יש כאן נעלב סדרתי ): אז ככה - לאכול אותי, מר נטו , אתה יכול רק לחלום ( ומותר גם לדמיין, אבל לא יותר, שמישהי גם תאכל אותך ). פין, או בעברית קצת יותר ברורה - זיין ( אופס, לא להעלב - אומרים את המילה גם בערוץ 1 )- אכן אינו חוט מאריך - אבל, כשבחורה חמה ויפה מוצצת אותו, הוא אמור להתארך וזה כיף( ככה זה קורה לידידים שלי , אולי גם אצלך ? ). סקס הוא אכן עדין ויפה, לפעמים. אבל - כנראה שכחת שאנחנו חיים בשנת 2001- ובמאה ה 21 יש בנות , ולא מעטות , תתפלא, שאוהבות להזדיין - כן פשוט להזדיין - ובפראות , עם בנים ו\או עם בנות וזה אחלה . לגבי המיטה של פלג´ר ואחרות - אני יכולה להכנס וגם נכנסת לפעמים, תודה על האישור, אבל אתה אדוני - לא ולא!

voj

New member
ההודעה שלך

את מעוד מעניינת אותי ! היתי רוצה לדעת אם גם במעשים את גם מעוניינת?

שוטרת*

New member
לוירטואליה נטו...

על מה ולמה הכעס וההטפה כאן מדברים על סקס נטו בכל דרך וצורה נאותה, ומותר כאן להזכיר את כל המילים הבוטות הרי כולנו כאן לאותן המטרות. ולעניינך, השוטרת לא תסכים לשום הערה מעליבה ובמיוחד לא כלפי ליאת - טל שהיא כזו מתוקה.... ואם באמת חשקת בתנצחות הוגנת היית צריך לפנות היישר לשוטרת, ולסיום הערה אחרונה מציאות או וירטואליה העין הכחולה יודעת בדיוק מי אתה... קח לך רמז ללא לאות נשיקות שוטרת

שוטרת - מתנצל על העכוב...

לא כל יום כאן לקרוא את אמרות השפר. התנצלותי הכנה. העין הכחולה טובה לריפוי פרונקלים... את את לא יודעת מי אני...מה טוב. ואם כן - אז הגיע הזמן לאהוב. נשיקות זה טוב, אבל לא כל הנוצץ - זהב הוא... ותחשבי על זה...
נשיקות מתוקה.

פלג^ר

New member
וואוו ליאת שיחקת אותה.עכשו את באמת

מתאימה לדרישות.יה קיבלתי תיאבון אוהבת ומורעבת

למעלה