טעייים

avilike

New member
טעייים

נו אני כנראה נראה ממש מטופש אבל לאחר חששות רבים קניתי גראנטס וזה ממש טעים! מתקתק ( קצת מזכיר דבש ואת הדרמבויי ברייח ) והוא *חלק* בלי השריפה והרגשת האצטון המתלווה לוודקות ( אפילו פינלנדיה וסמירנוף). ושאלה : האם זה בגלל שוויסקי מזוקק בזיקוק דודי כפול ולכן פחות מתנול ותוצרי לוואי? נ.ב מצאתי אהבה חדשה וויסקי! נקסט סטופ סינגל מאלט קואנטי

amircn1

New member
נראה לי ש...

אתה בדרך הנכונה ! אני שמח שהגראנטס טעים לחיכך, אולי תשקול להכין ראסטי-נייל, יש לך דרמבויי בבית ? (הזכרת אותו בהודעה שלך...) אמיר

D r a m b u i e

New member
ההיפך הוא הנכון

טעם האצטון שאתה מרגיש הוא האלכוהול הנקי, נוסח הוודקה. הזיקוק הרציף שהוודקה עוברת, בתוספת הסינונים, הופכת אותו לנקי ככל האפשר. לעומת זאת הזיקוק הדודי הכפול, כן משאיר שמנים אתרים ועוד חומרים (מה שקראת חומרי הלוואי) בתוך האלכוהול, מה שהופך אותו לכבד יותר, ארומטי יותר, ומתאים יותר למשקאות כמו הוויסקי והקוניאק, שם אנחנו רוצים להעביר לנוזל המזוקק את הטעמים של התירוש ולא לאבד אותם כמו בוודקה.

avilike

New member
אבללל

לסמירנוף בלאק ( זיקוק דודי כפול ) אין כמעט טעם!

D r a m b u i e

New member
להיפך. לסמירנוף בלאק

יש הרבה יותר טעם מלרוב הוודקות שאנחנו מכירים. למעשה אני כמעט לא מכיר אנשים שיכולים להבדיל בין אבסולוט, נניח, לסמירנוף אדום. לעומת זאת שים כל וודקה בעולם ולידה סמירנוף בלאק, וההבדל ניכר. הבלאק מלאה ארומות וטעמים לעומת הוודקות הניטרליות בד"כ.

למעלה