טעיויות בסרטים

Sith Master

New member
טעיויות בסרטים

שרשור חדש- טעויות בסרטים. יש מלא (וג´אר ג´אר לא נקרא טעות- הוא סתם אידיוט): 1. גרידו טעות מפורסמת לא צריך לחזור. 2. בתקווה חדשה יש קטע במילניום פלקון שלוק פותח את הלייטסייבר ורואים ממש קפיצה של פריימים. 3. באפ´ 1 הדרואידים מבחינים שיש ג´דייז שהולכים להרוג אותם אז אחד הדרואידים אומר: אוהו. דרואידים לא אמורים להגיד את זה. הם אנושיים יחסית אבל אמורים לא לפחד ולא להתנהג כמו בני אדם. 4. בduel of the fates קוואי גון מפיל את מול קומה למטה ואז הוא קופץ אחריו. רואים שבמציאות הוא נופל על מזרון כחול- ואז בשוט הבא מצלמים אותו נוחת. אני מתכוון בתנוחת גוף הוא חצי מתהפך.

Master Yoda

New member
אההה...../images/Emo110.gif

-1- מה שקרה בקרב של אובי-וואן vs ווידר (שהחרב שלו נכבתה פעמיים) אבל אולי הוא עשה את זה בכוונה כדי להתגרות. -2- היידן
. -3- אחרי הקרב המצוין לעיל ויידר הולך לכיוון של לוק והשאר ויש לו ביד חרב כחולה. זה גם כנראה בכוונה. לך תבין. -4- בTPM, כשג´אר ג´אר מתחיל להיגרר אחרי קוואי גאן, אז בזמן שהוא אומר:
"Oh, but it is! It´s demanded by the GODS it is!"​
אז רואים בבירור שהראש שלו עובר דרך ענף.

Master Yoda

New member
כמו בלב../images/Emo23.gif......../images/Emo110.gif

כמו בים, לבו של לוק ס. בוער בו, הוא יורד לחוף, יורד לחוף, מביט למרחק, והים, שם במרחקים, והלב, הוא רוצה לאבא
אבא! שפ במרחק. אבא! אל המרחק. למה היית חייב להרוג את אימי?! למה אתה רוצה להרוג אותי??????? אני חושב שהשפיות נוזלת לי מהחור של האינפוזיה! (אי אפשר להאשים אותה בשעה כזאת...)

odiman11

New member
והנה מה שאני מצאתי

בשובו של הג´די: בקטע שהאן מנסה להיתגנב מאחורי הסטרומטרופר והוא דורך על ענף אז תשימו לב שהאן משחק שהוא חטף את המכה לפני שהסטרומטרופר הרביץ לו. בקרב על אנדור כשחייל יורה על ליה ואז האן תופס אותה שימו לב שהוא נוגע לה בשד השמאלי והיא קצת מחייכת. בהתחלה כליה מוציא את האן מהקרבונייט ולוקחים אותו לכלא ואז רואים את לנדו אז שימו לב לפני שהוא מרויד את המסכה הוא חוטף מכה בראש מהמשקוף. בתקווה החדשה: כרואים את c-3po ברכב של הז´וואה (או איך שרושמים את זה) תיסתכלו טוב על ההשתקפות בראש שלו אפשר לראות את הצוות. במלחמת המשובטים: כשאובי וואן אומר לאינקין לשלוח את המסר למועצה אמדלה לוחץ על כפתור כדי לשלוח, אבל כשהיא מראה לו את המפה היא לוחצת על אותו כפתור יש עוד אבל אין כח לרשום

למעלה