טעות של הקבלן

abulele 2

New member
טעות של הקבלן

קניתי דירה חדשה מקבלן וביקשתי שירצפו את הבית באלכסון וחתמתי על חוזה ביצוע שמפרט את השינויים שביקשתי וכמה מטר אני צריך להוסיף בשביל ריצוף באלכסון הכול חתום ומסודר כולל העלות של הכול,שידרגתי את הריצוף לאותו גודל סטנדרתי אבל מדגם יוקרתי יותר מאותו ספק יחידי שאני יכול להזמין אצלו לפי חוזה הרכישה, אני בא לראות כבדרך אגב איך הבנייה מתקדמת(קבלת הדירה בעוד 8 חודשים בחוזה) וחשכו עיניי הם לא רצפו באלכסון אלא הכול רגיל ישר וסטנדרתי , הקבלן מודה באשמה ואומר שהוא מחוייב רק להחזר העבודה ומחיר האריחים הסטנדרתי ולא לתוספת המחיר על האריחים היקרים האים הוא צודק? לא כתוב שום דבר בחוזה על טעות קבלן והחזר בגין שינויים בעקבות כך ,מה אני עושה?

הערכתי בעניין

מדברייך עולה כי חתמת על חוזה ביצוע כמוהו טופס לשינויים ומשכך החברה ממנה רכשת את הדירה מחוייבת לפעול בהתאם למוסכם ביניכם בחוזה הביצוע ואם הביצוע אינו תואם את ההסכמות הרי יש לך הזכות המלאה לדרוש את התיקון כאשר כל הנזקים יחולו על החברה ואם החברה תסרב הרי שמורה לך הזכות לתבוע. ___________________ דיני חוזים, נזיקין, מקרקעין ומשפט אזרחי כללי משרד עוה"ד גינדי מייל: [email protected] * האמור לעיל אינו מהווה תחליף ליעוץ משפטי ע"י מומחה בתחום וכל הסתמכות על האמור לעיל הינה באחריות המסתמך בלבד.

למעלה