טעות שלי. ...

טעות שלי. ...../images/Emo93.gif

לפני שבועים רשמתי בטעות שאלאניס מוריסט רשמה את השיר BEAUTIFUL של כריסטינה אגילרה.... אז טעות גדולה (ענקית!!!) שלי.... אין לי מושג את הגעתי לזה.... כנראה שכל כך ציפתי לראות WORDS BY ALANIS MORISSETTE שכנראה חלמתי את זה!!! קולטים!?!? כל זה היה חלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שמעתי ברדיו שהסולנית של THE 4 NON BLONDE רשמה את השיר הזה... הלכתי לידידה שלי שוב ואז זה קרה... אין לה שום שיר שאלאניס רשמה לה!!!!!!!! מצטער מאוד מאוד מאוד.....

Rוית

New member
חחחחחחח אמיל!

אתה כבר מדמיין את השם של אלאניס מה
לא נורא, בלי קשר יחסית לאגילרה-זה שיר ממש יפה...

חחחחח לא נורא

למרות שזה באמת היה לי מוזר שאלאניס כתבה למישהו שיר זה קצת לא מתאים לה וזה באמת שיר נחמד לא קשור לאלאניס או כריסטינה

Rוית

New member
אז זה כל הקטע

שהיו שמועות שאלאניס תכתוב של לכריסטינה. היא אמרה את זה פעם אני חושבת (שהיא רוצה לכתוב לה שיר או משהו כזה..) לכריסטינה באמת השיר לא קשור אבל השיר טיפה (טיפההההההההההההה) מזכיר את SO UNSEXY לא? ברעיון הכללי שלו הכוונה, לא בשום רמה אחרת.

symptoms

New member
כל הכבוד לאלאניס ../images/Emo70.gif

היא הגיעה למקום רביעי ולא סתם אלא בבחירת הקוראים שנראה לי שזה יותר שווה מאשר של המבקרים אז בראבו

אוי ואבוי מה קורה לי?

שוב בדקתי בחוברת ובדקתי שאני לא חולם...או שזו טלפתיה הכי מוזרה... לכריסטינה יש שיר שנרשם ע"י אחד שקוראים לו: Matt Moriss אני לא מאמין שזה קורה לי... מוריסט=מוריס אולי זה מה שראיתי וזה לא היה חלום!?!? אני מבולבל...

למעלה