טעות בso little time???

טעות בso little time???

ראיתי עכשיו so little time (מוקלט, תרגעו) ויש פרק אחק, שאשלי אומרת למר קייט- ריילי ריילי ריילי, קשה להאמין שאת קטנה ממני רק ב8 דקות.... ????? היא לא קטנה ממנה ב2 דקות?? יש כזה דבר בכלל הבדל של 8 דקות? טעות בתוכנית או שמה זו טעות אצלנו???

זה רק בתוכנית...

נראה לי שזה או טעות בתוכנית או בכוונה כי זה תוכנית ובתוכניות אומרים דברים אחרים מאשר בחיים.. אשלי גדולה ממרי-קייט בשתי דקות וריילי מבוגרת מקלואי ב8 דקות... זה רק בתוכנית נראה לי

rahelm

New member
טעות!!!!

אשלי גדולה ממרי קייט ב 3 דקות הם בפרוש אמרו!

Nomero Uno

New member
אשלי גדולה ממרי-קייט בשתי דקות

אבל בסדרה קלואי (אשלי) גדולה מריילי (מרי-קייט) ב 8 דקות

HoNeY14

New member
בסרט...../images/Emo118.gif

winning London לא קראו להם גם ככה? למרי קייט קראו קלואי ולאשלי ריילי? למה פה ההפך...? זה מבלבל!!!

תגידו שניה...../images/Emo128.gif

אתן רציניות??? כאילו, להעריץ את התאומות אולסן???? אין לכן חיים?!?!??!?! ניכנסתי כי חשבתי שזו איזו בדיחה הפורום הזה אבל מיסתבר שלא... אז רק שתדעו שהתאומות האלו הן הילדות הכי מפגרות שעלו על הטלוויזיה ואין לי מושג למה עדיין משדרים אותן.

the black night

New member
אז קודם כל!!!!!!!!!!!!.....

סתום את הפה!... ושנית, אם אתה לא מעריץ אותם, או מחבב, או אוהב את מה שהן עושות אז למה בכלל את פה????? לך הביתה, סתום את הפה ושתוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

the black night היקר\ה...../images/Emo128.gif

קודם כל את או אתה מפגר\ת. אני כתבתי במפורש למה ניכנסתי אז אני מיתפלא שאתה שואל למה - אולי אתה באמת טיפש. ושנית כל, ראיתי את התאומות האלו משחקות, הן סתם פרחות אמריקניות שבאמת לא מעניינות ואין להן שום תחום שווה (אם היה לפחות כישרון משחק אז מילא). ולסיום, זה אמור להיות the black night או the black Knight? בין כה שתי הכינויים האלו טיפשיים... הלילה השחור... חחחח :)

למעלה