טעות בשם הפורום ?

S-G-T

New member
טעות בשם הפורום ?

כדם כל אני רוצה להגיד שהקוטרת של הפורום לא בסדר ו מנהל הפורום צריך לתקן זאת מייד !!! - לדעתי גם ביגלל הקוטרת יש בילבול רב - למה אני מתכוון ? : האקרים והתגוננויות - קאשר חבר שלי נתקל בבעיה שניסו להתקיף אותו באיסיקיו וב מירכ וכו ..... אבל אני עצרתי את המפגרים .... הוא ראה את הפורום וחשב -היי ! פה יעזרו לי - נכון ולא נכון - נכון למה ? כי הפורום אמור לעזור בגלל שמו להגן - אבל למה לא נכון ? - לא נכון בגלל שההגנה היא לא נגד האקרים !!! - מה לעשות ? אני מציא לשנות קוטרת ל : האקרים והגנות נגד קראקרים .... איך אני מת אל ביקורת בונה :)

N0

New member
לא בדיוק בונה.

אוקי N0 אף פעם לא חשב על זה ככה תמיד האקרים והתגוננות פשוט נראו לו כמו שני דברים שבאים במקביל כדי להשלים אחד את השני ולא האקרים כהסיבה מהם יש להתגונן. אפשר פשוט לשנות את השם לאבטחת מידע. האקרים והתגוננות נגד קראקרים ארוך מידי זה בסוף יראה כמו האקר`ס קראקדאוון - לכידתו ותפיסתו של קווין מטניק על ידי האנשים שעשו זאת... קצת ארוך מידי בשביל שם. N0

S-G-T

New member
חלקית נכון ...

אבל אותם אנשים מתחילים כמו חבר שלי - הם מקבלים רושם מוטעה - וזה גורר שאלות כגון - איך להשתמש בנטבאס - או יותר טוב - מה היא תוכנת הפריצה הטובה ביותר .... כאילו - באמת !

למעלה