טעות במשלוח (ט)

טעות במשלוח (ט)

נדמה לי שהייתה טעות במשלוח,
והגיע אליי גוף שהוא לא שלי.
הוא מרגיש שטויות, כאבים לא-לי.
אני לא מצליחה להסביר לו,
"תקשיב, ריקנות הרעב הזו, זה לא רגיעה"
"תקשיב, אנחנו אוהבים את האיש הזה. כשהוא נוגע, תפסיק לכאוב"
"תקשיב, סקס אמור להיות משהו רצוי. תתאפס על עצמך"
(למה גוף זה בכלל זכר?)
אולי היה קל יותר לו הייתי מאמינה בגלגול נשמות, באיזו פאשלה בבירוקרטיה הבודהיסטית.
בלי אמונה אני סתם משוגעת.

levshavur

New member
גם אני...

סינקדוכה שלום,
גם אני מרגישה לפעמים כאילו הגוף שלי זר לי, במיוחד כשאני במצבים שאני באה למקום של אנשים חדשים שרואים אותי לראשונה, ורואים את ה'בחוץ' שלי, ובא לי לצעוק להם, הגוף הזה עם המוגבלות זה לא אני!!! יש לי נשמה ורגשות ומחשבות בדיוק כמוכם...
ומרוב לחץ אני מרגישה איך נמרח לי חיוך מטופש (ובטח עצבני) על הפנים , ואני חושבת : אבל זה לא אני...
ובכול זאת זה כן אני...השונות הזאת בכול זאת השפיעה גם על ה'בפנים'...על האישיות שלי...
התחושות שתיארת לגבי סקס ומגע, וואו, כמה היו לי אותן!!! בהיגיון ידעתי שאני אמורה ליהנות (לא בדיוק הבנתי ממה בדיוק) אבל בפועל זה כאב נורא!!! זה משהו שאופייני לנשים שעברו פוסט טראומה (בעיקר תקיפות מיניות מכול מיני סוגים) אבל לפעמים בעיה בתפקוד המיני יכולה להיות גם בגלל סיבות אחרות, כולל סיבות רפואיות. חשוב לשלול את ההיבט הזה. שנים!!! האקס שלי ביטל במחי יד את עוצמת הכאב שלי כ'פוסט טראומה' בלבד, אבל הסתבר שהייתה גם בעיה רפואית שהחמירה את המצב ונאלצתי לעבור שני ניתוחים גניקולוגיים (והבדיקה לשלול את הבעיה לקחה פחות מ 5 דקות, ולא הייתה פולשנית).
כיום אחרי שטיפלתי בפוסט טראומה בצורה אינטנסיבית בטיפול, מגע מאוד נעים לי, ואני אוהבת נשיקות וחיבוקים וליטוף...אבל חדירה עדיין מכאיבה לי ברמה מסוימת, לכן בעלי נמנע מזה. מצאנו פתרון אחר איך לתת לו את ההנאה הגופנית שהוא זקוק לה כגבר.
חוץ מזה שאני גם גיליתי איך אישה יכולה ליהנות בכוחות עצמה...(לא שאני עושה את זה, אבל אני יודעת שהאופציה קיימת אם אני ארצה אותה).
לכן אני חושבת שתצטרכי סבלנות, וככול שתתקדמי בטיפול, תוכלי להתחבר אל הגוף שלך, כפי שהוא, וגם לאהוב אותו...
לדעתי חלק מהתופעות של הפרעת אכילה זו התחושה הזאת של חוסר חיבור אל הגוף.
לבשה.

תקראי את הפילוסופים הפסימיסטים

הרבה יותר טוב מגלגול נשמות. ואת לא משוגעת. יש דברים שצריך להתרגל אליהם. אני לא יודעת מה קרה ומתי, אבל יכולה להבטיח לך שסקס נהיה קל יותר עם השנים (גם אם מדובר בלא מעט שנים).
חיבוק.

למעלה