טעות בחשבון

Lovely 28

New member
טעות בחשבון ../images/Emo36.gif

האם קרה לכם פעם שבאתם לשלם בקופה על קניה... הקופאית אומרת לכם 32 ש"ח אתם מוציאים מהארנק שטר של 50 ש"ח ומקבלים עודף 168 ש"ח
... מה אתם עושים במצב כזה ...מחזירים לקופאית או ממשיכים כאילו כלום

מריני

New member
בלבוש, כמו שהספקתי להכיר אותך

אני בטוחה, שלכשיקרה לך הנס הזה, את תצייני בפני המוכרת, שהיא טעתה בחישוב
. אני בכל אופן, מנסיון, יכולה לומר שזה מה שעשיתי
|מריני ילדה טובה ירושלים|

בלבי

New member
אוהבת אותך על הבעת האמון ../images/Emo24.gif

בכל אופן, הכל תאורטי, כי באמת לא קרה לי... אני גם לא תמיד ממש שמה לב לעודף
ויש סיכוי רב לדעתי שקיבלתי בכמה הזדמנויות דווקא פחות עודף ולא שמתי לב ...

הענין הוא

שאני לא בודקת כמה עודף מחזירים לי בדרך כלל |מכה את עצמי בראש| אז יכולים לתת לי יותר או פחות - אני לא שמה לב גרררר צריכה לשים לב

Mורני

New member
בלי הססנות

מחזירה למוכרת גם אם זה הפרש של כמה שקלים . אני לא אהיה עשירה מזה .

קרה לי לפני שבוע

אבל בסכומים קטנים. שילמתי על משהו והחירו לי עודף מ- 50 במקום מ- 20. החזרתי למוכרת את ההפרש, והיתה שם מישהיא שאמרה לי כמה אני ניפלאה. אח"כ היא ראתה אותי ברחוב וחזרה על זה שוב. האמת שאני לאיודעת מה הפתיע אותה כל כך.. אבל מי אני שיגיד לא למחמאה?

bali

New member
מנהל
בואי לא נגזים... 168 שקל עודף

אבל קרה לי בהחלט שמשהוהיה אמור לעלות X לפי התווית, וכשבאתי לשלם המחיר היה נמוך יותר וקיבלתי משהו כמו 10 שקלים יותר עודף. מה אני עושה במקרה כזה? מסתכלת במבט מופתע קצת, נותנת למוכרת צ'אנס לקלוט את הטעות, ואם לא נקלטת, לא אומרת כלום. קרה לי פעם שהזמנתי ספר באתר של סטימצקי, הספר הגיע, ואחרי שבוע התקשרו והשאירו הודעה במשיבון שהספר אזל במלאי ושהם יחזירו לי את הכסף שנגבה בכרטיס אשראי. אכן קיבלתי קבלה שהכסף הוחזר, והתחבטתי אם להגיד להם שקיבלתי את הספר או לא להגיד... בסופו של דבר המצפון שלי ניצח והתקשרתי להגיד שקיבלתי את הספר. הפקידה התפוצצה מצחוק ואמרה שזה עוד לא קרה לה בחיים ושתודה רבה. הרגשתי מה-זה פראיירית...

s h i r k u s h

New member
מחזירה לקופאית...

אחרת היא תצטרך לשלם מכספה שלה מתוך המשכורת את הכסף ולא נעים אז מעירה על הטעות ומחזירה את הכסף.

juliron

New member
אווו קרה לי בקסטרו.. עם הרבה כסף..

אמא שלי דיברה עם המוכרת ואני שילמתי לה על משהו שעלה 15 ש"ח - :) עם שטר של 50! ומשום מה עם העודף שלי היא הוציאה עוד פאקינג 200 שקל.. ואני מסתכלת על זה בשוק.. לקח לי כמה שניות להבין מה קרה..:) לא יודעת למה.. והמוכרת בכלל לא שמה לב.. כי היא הייתה עסוקה בשיחה עם אמא.. ואני כזה ממלמלת לה.. אממ אממ.. והיא כזה "מה?" אני- "אממ החזרת לי יותר מידיי" המוכרת " שיואו!! תודה! מתוקה תודההההה את לא יודע איזה מזל יש לי שזאת היית את ולא אף אחת אחרת שהייתה שומרת לעצמה את הכסף.. תודה תודה!!!" ואז ההרגשת באסה של הויתור על הכסף עברה להרגשה נעימה מכיוון שהחזרתי את הכסף..:) זה היה משעשע ביותר :).

principeza

New member
קרה לי אתמול

באילת . נסענו במונית והנהג מונית החזיר לי במקום 70 , 80 שקל. ישר הלכתי אליו ואמרתי לו שהוא החזיר לי 10 שקלים יותר.

למעלה