טעות בהדפסה

עדיא

New member
טעות בהדפסה

קראתי אתמול בעיתון שילדה בת 9 הביכה את הוצאת הספרים האמריקאית (סקולסטיק) כששאלה איך זה יתכן שבעמוד 503 צץ לו פתאום קראוצ` אחרי שמסופר שהוא נעלם... בדקתי. וזה נכון. בשל שגיאה, ציטטו את קרוצ` במקום את פאדג` בשיחה שהתנהלה שם. מדהים איך שהיא שמה לב לזה. בהוצאה כמובן שהתנצלו ואמרו שהמהדורות הראשונות באמת היתה שגיאה, אבל הם תיקנו אותה במהדורות הבאות. נו טוב.

הטעות בספר

אני לא קראתי את הכתבה על אותה ילדה, אך בדקתי בעמ` 503, בו אמרת נמצאת הטעות, אך לא ברטי קראוץ`(ברטמיוס בשמו המלא), ולא קורניליוס פאדג` מוזכרים שם. באותו העמ`, כפי שבדקתי, הארי יוצא מהמשימה השנייה, כשהוא נושא את רון ואת אחותה של פלור ד`לקור.היחידים שדיברו היו הארי, רון, ופלור. בדקי אם לא טעית בעמ`.

moriah

New member
הטעות

הסתכלתי בספר שלי(הגירסה הבריטית)בעמוד 503 ובאמת היתה שם שיחה של דמבלדורת מודי ופאדג` אבל לא מצאתי שום טעות. את בטוחה שלא התבלבלת? אמרת שזה היה בגירסה האמריקאית אבל בתגובה הקודמת מישהו אמר שהוא לא מצא. תבדקי שוב!

הטעות בספר- תיקון

בדקתי, ויכול להיות שהטעות שלה הייתה שבעצם זה היה בעמ` 703. לעומת זאת, שם לא התכוונו לברטמיוס קראוץ` ראש המחלקה במשרד הקסמים, אלא בנו, תומך וולדמורט אשר נעצר, אותו שלח אביו לאזקבאן כדי לנסות לזכות במשרת שר הקסמים (אני מתרגם חלק מהדברים כאן מאנגלית לעברית בעצמי, כי את ``האסיר מאזקבאן``, ואת ``גביע האש`` קראתי באנגלית, ואיני יודע מה השמות בעברית), ואותו שלח קורניליוס פאדג` לידיהם של הדימנטורים, או איך שקוראים להם בעברית. איך באמת קוראים להם בגרסה העברית? שמתם לב שגם אחרי סוף הספר הארי לא מבין שהוא לא ראה את קראוץ` האב במשרד של סנייפ, אלא את בנו, תחת השיקוי הפולימיצי בעזרתו התחפש ל``מאד-איי`` מודי? דרך אגב, למישהו כאן יש מידע על אקטיב-ליסט באייסיקיו בנושא הארי פוטר?

יפעת28

New member
אופס

ההודעה דלעיל היא ממש ממש X4, והורסת את כל הפואנטה של הספר... לא חבל?

מה הקטע?

כולם, או שזו רק את, כותבים בזמן האחרון x4. מה זאת אומרת? דברי עברית, מקסימום אנגלית, אבל דברי בשפה שהשאר מבינים

Padfoot

New member
x4- הסימן המוסכם H-)

האמת היא שאתה הוא היחיד שלא מבין, אז עכשיו אני אעדכן אותך בנעשה כאן בפורום... לאור העובדה שלא כל החברים קראו עדיין את הארי פוטר 4, הסכמנו בינינו שכל הודעה הנוגעת לספר זה, במיוחד אם היא דנה בעלילה או חושפת פרטים שעלולים להרוס את הספר לאנשים שעוד לא קראו, נכתוב בנושא ההודעה את הסימן x4 (או כל וריאציה אחרת, רק שיהיה מובן שזו הודעה שקשורה לספר הרביעי) ככה שאלו שלא קראו את הספר לא יקראו את ההודעה ויתבאסו. Padfoot

mad eye moddy

New member
הספר החמישי - תוכן+ פרקי הספרים באינטרנט

הצעה לכולם : 1.כל פרקי הארי פוטר מכל ארבעת הספרים מוכנים להורדה בנאפסטר תחת חיפוש harry potter. 2.למי שקרא את הרביעי לפי דעתי בספר החמישי תהיה מלחמה בעולם הקוסמים בין : הארי - וולדמורט 3 מחנות בית הספר (חוץ מסליתרין)- סילתרין מורי בית הספר + דמבלדור והאגריד - דאט אייטרס עכבישי ענק (בהנהגת חברו של האגריד העכביש הענק) - הנחש מהספר השני ענקים (בהנהגת האגריד ומאדאם מקסים)- סוהסרנים (DOMNATORS) מאד איי מודי - Barty Crouch פרופ` לופין משפחת וויזלי - משפחת מאלפוי משרד הקסמים והשר יצטרפו למאבק רק בסיומו לורד וולדמורט יפנה לצד שהוא השאיר בהארי במפגש שלהם וינסה למשוך אותו לצידם , הוא יגרום לו לעשות דברים שהוא לא רוצה אבל מוצא שהוא נהנה מהם ומתחושת הכוח. זהו בנתיים, אשמח לתגובות נ.ב - מצ``ב לינק לאתר הארי פוטר הישראלי

למעלה