טעות בבדיקה??

דורית51

New member
טעות בבדיקה??

ד"ר אבינוח רשם לי שאני צריכה לעשות בדיקת קורטיזול. כאשר הלכת לרופאת המשפחה, היא הכניסה את הבדיקה הזו עם כל שאר בדיקות הדם. אחרי שעשיתי את הבדיקה, אני קוראת לתומי בהוראות לפני ועדת ההערכה במכבי שצריך לעשות בדיקת קורטיזול בשתן 24 שעות. האם זה נכון והבדיקה שהפנתה אותי אליה הרופאה לא רלוונטית? האם אני צריכה לחזור שוב לרופאה לבקש את הבדיקה השנייה? ללא זאת לא אעבור את ועדת ההערכה?

אופירA

New member
מנהל
צריך לעשות בדיקת שתן 24 שעות

זו הבדיקה הנכונה. אולי מישהו רשם לא נכון משהו, ונרשמה לך בטעות הבדיקה הלא נכונה. תעשי מה שצריך כדי לבצע את הבדיקה הזו. הוועדה צריכה לקבל את התשובה. עם זאת, לא תצטרכי לדחות את הוועדה גם אם עדיין לא תהיה לך תשובה מבדיקה זו, אלא תסבירי להם את מה שקרה ותבטיחי שתספקי את התשובה לכשתגיע.

גם לי זה קרה...

גם לי הכניסו את הבדיקה בבדיקות דם, ובדקה ה90 גיליתי שאני צריכה גם איסוף שתן 24 שעות. לא נורא, תעשי את האיסוף.. רק תקחי בחשבון שלוקח 3 שבועות בערך עד שהבדיקה כולה חוזרת, וחשוב שהיא תיהיה ביום הניתוח. לועדה זה פחות חשוב!

vo5

New member
לי לקח יומיים לקבל תשובה ל24 שעות שתן

נדמה לי שיש שני דברים שונים שבודקים

בבדיקת השתן- תוודאי שהכל מובן לרופאה. אני עברתי את בדיקת השתן 3 פעמים בגלל זה...

אני לא עשיתי ככה......../images/Emo12.gif

מה זה הבדיקת שתן הזו???? אני הלכתי לאנדוקרינולוג נתן לי איזה כדור לבלוע בלילה ובבוקר עשיתי בדיקת דם. בנפרד. במיוחד לבדיקת קורטיזול כבר שלחתי את כל הבדיקות ואני מחכה לתשובה מהקופה . יש לי אפילו כבר תאריך לניתוח 30.6 בעז"ה... יכול להיות שאצטרך לעשות בדיקה חוזרת???? ואני במאוחדת אם זה קשור.

אופירA

New member
מנהל
עשית את כל הבדיקות לפי הרשימה שקיבלת?

כל קופה והדרישות שלה, לא כדאי להשוות בין קופות ותהליכים. כדאי לעבור על רשימת הבדיקות שלך ולראות שעשית את כולן, וחסל.

למעלה