טעויות

טעויות../images/Emo7.gif

מהערב אני בוכה. הדמעות זולגות וזולגות... שני גלילים כבר חיסלתי... כי אני יודעת שטעיתי שוב לא יודעת איך כבר הייתי בסרט הזה והבטחתי לעצמי שלא עוד והיה לי טוב היה לי את עצמי ופתאום איבדתי את עצמי וחזרתי- לספר, לדווח ולשמוע לשמוע את הרעל את הנבואות השחורות שמגשימות את עצמן וכך במשך חודשיים חודשיים שאני לא ישנה בלילות שימו לב לשעות בהן אני כותבת קמה מאוד מאוחר אין לי כוח לכלום אני מרוקנת איבדתי את עצמי איך? כבר היה לי טוב הייתי...על דרך המלך הייתי כ"כ חזקה ובטוחה ועכשיו- שוב אני מעורערת חלשה, עלה נידף ברוח לא אוכלת איך נפלתי שוב...אני לא יודעת

לפחות היה עכשיו את השיר

just the two of us קצת קיטשי אני יודעת אבל יש בו את המשפט האופטימי- just the two of us we can make it if we try just the two of us you and I

ועכשיו עיניינית...

זה נשמע מאוד מאוד כואב... נסי לא לשפוט את עצמך כ"כ לחובה, אוקיי? גם אני נמצא בתקופה לא קלה, והחיים שלי אינם גן של שושנים......... (לפחות כך אני מרגיש הבוקר... גם אני לא ישנתי כל הלילה)......... את חזקה מאוד מאוד מאוד ויש בך עוצמות, ואני מאמין שאת תיתגברי.... אני מאמין בנ-ט-ש-ה.... מה את אומרת? אוהב, קסם

איזה קטע וגם אני לא ישנתי כל הלילה

אולי נעשה פעם איזה מפגש של אלה ש"לא ישנים כל הלילה", מין "תיקון חצות" שכזה. נקרא לילה שלם כתבים שקשורים לדרך הלוחמים, נעשה "שרינגים", נדבר.. יכול להיות מגניב. העלאתי את זה פעם בצ´אט כשהיינו אני, נטשה, מיכל ויעלי. דיברנו יותר על "מפגש נשים", אבל עכשיו לא איכפת לי לשנות את המתכונת..
.

לא ישנתי כל הלילה ../images/Emo10.gif אבל לפחות..

הורדתי כמה דברים נחמדים מהאינטרנט. הנה אחד מהם, בתקווה שיהיה לכולנו יום טוב

והנה שיר שמצאתי בשבילך נטשה../images/Emo141.gif

ובשביל כל אחד שעובר עצב ורגעים קשים.. באהבה,
אני.

תודה לכולם!

ועכשיו אחרי שהתנקיתי ועשיתי סדר במחשבות אני מוכנה לעלות שוב... כנאמר- אני נופל וקם...נופל וקם...

חחהחה בדיוק עכשיו

כתבתי לך תגובה ארוכה, אבל היתה לי הרגשה שאין טעם לשלוח אותה. שלך, קסם

wisdom16

New member
מה?! גם אני!../images/Emo13.gif

התעוררתי איזה עשר פעמים ובכלל נדמה לי שכל הלילה רק נימנמתי..שינה לא עמוקה במיוחד...

שינה לא שינה....

אני כבר בכמה שנים האחרונות מרגיש שאני סתם מנמנם. מתעורר ומתעורר ולא רוצה לקום. ביום ההצמעות ישנתי אחרי שפגשתי אנשים חדשים וכבעתי להפגש היתם למחורת. ונרשמתי לטיולים של הרשות לטבע וגנים ובלילה היו לי היזה 3 פעמים שהתעוררתי וחשבתי שאחרתי את הרכבת. (זה היה בדרום) ככה זה בכל טיול. או יותר נכון ליפני כל טיול. מאז אני מנסה להיות יותר בקשר אם אנשים. שלכן בארי. בכל טוב ובאהבה.

MemphisRaines

New member
החתימה שלך מתאימה לזה בדיוק

express yourself את מבטאת משהו מתוכך כאב צער עצב כעס אז נכון שזה קשה , הביטי קדימה ותראי מה זה עושה לך האם יכול להיות שמתוך התחושות הללו תגיעי פתאום למקום אחר , חזק יותר נהדר יותר
באהבה
שרון

זה לוקח זמן

זה לוקח זמן ואף פעם לא ממש נגמלים מזה. אבל בכל פעם זה משבר אחר ובכל פעם מתקדמים, לא חוזרים למשברים ישנים ואם תסתכלי על זה את כבר מחוזקת. בכל פעם את מזהה את זה יותר מהר ועם הזמן תדעי כבר לזהות את הסימפטומים ולצאת מזה מבעוד מועד בהצלחה. זה לא אומר שאין נפילות אבל לפחות את בכיוון. בהצלחה : )

למעלה