טעויות B-)

black_heaven

New member
טעויות B-)

היום, ובמיוחד בישראל , לההגדרה ``מוזיקה שחורה`` מקשרים רק את סגנונות הראפ והרגאיי. זו טעות ע-נ-ק-י-ת!!!!! יש בלוז וג`אז ואר אנד בי ועוד סגנונות רבים! בסדר, אני מבינה שאת הבלוז קשה לשמוע כי זה קצת מדכא אבל מה עם ג`אז ואר אנד בי??? ושלא תבינו אותי לא נכון אני אוהבת ראפ ורגאיי אבל יש עולם שלם בחוץ!!! צאו מהקופסה הקטנה של מה שאופנתי ותנסו דברים חדשים!!!!! שרון B-)

תותי-בת

New member
שרון... היי היי, אני ליאת, נעים מאוד... מי אמר שאנחנו לא שומעים בלוז וג`אז ואר&בי?... אני לא הכי מטורפת על ג`אז ובלוז - סורי זה לא מה שאני אוהבת האני - אבל אר&בי בטח ובטח שאני שומעת, ומזל טוב על הצטרפותך לפורום, ליאת.

black_heaven

New member
בסדר.......... אבל..........

גם לי מאוד נעים להכיר אותך ליאת.... אני רק אומרת שזו טעות נפוצה. אני שמחה שאת שומעת אר אנד בי . גם אני! אני שרה אר אנד בי! אני גם בלוז וג`אז וגם ראפ והיפ הופ. הרעיון הוא שרוב האנשים שאני מכירה עושים את הטעות הזו. סתם שאלה... את מי את שומעת ( R&B ) ????????? אמנים? שרון :cool:

מיטלוש

New member
היי שרון! B-)

היי שרון. יפה מאוד! היפהופ, ראפ וכאלה... זה באמת מוזיקה מוצלחת! אני רק רציתי להחמיא לך, כי הצורה שאת כותבת בה מאוד מאוד מאוד מאוד מעניינת. אז יש לי שאלה, טראנס גם נחשב למוזיקה שחורה? מיטל B-)

black_heaven

New member
טראנס?????

לדעתי? ממש לא~!!!!!! אולי אני מרובעת... אני לא יודעת..... אבל קשה לי לקבל את הקרירות של המוסיקה הזו... וקרירות ומוזיקה שחורה לא ממש מתחברים יחד!!!1 אני חושבת גם... שמוסיקה שנוצרה באירופה ע``י אנשים לבנים... כמעט כולם... לא ממש יכולה להיות שחורה H-)

מיטלוש

New member
אבל...(יש אבל) B-p

בישראל, הבני נוער (12-20) מאזינים בעיקר למוזיקת הראפ, הרגאיי, הטראנס, וההיפ הופ. אני רוצה להתמקד על ההיפ הופ. זה גם מוזיקה שחורה למען השם! זה הצד השני של הראפ! זה ראפ עם קצב. ואם ראפ זה מוזיקה שחורה, אז % 99 שהיפהופ זה מוזיקה שחורה גם כן. תתקנו אותי אם אני טועה. בישראל כיום, שומעים גם בלוז וג`אז. אבא שלי שומע בעיקר רוק כבד. זה נקרא מוזיקה שחורה? רק שאלתי... הבלוז מאוד מאוד פופולארי בארץ ישראל. לא שהג`אז לא, אבל הבלוז תפס מקום גבוה מאוד בארצינו. הבלוז זו מוזיקה הדומה מאוד לרוק לפי דעתי, והג`אז זה בעצם מוזיקה יותר עם קצב. מעוניינת לשמוע תגובות מכם, מיטל :)

black_heaven

New member
אבל את כתבת על טראנסים

ולא על היפ הופ.......... ברור שהיפ הופ זה מוזיקה שחורה. רוק זה ז`אנר אחר לגמרי (סלחו לי על הדיבור המשעמם.... מגמת מוזיקה...) בלוז אמנם משתמש בכלים דומים אבל זה לא אותו דבר. אממממממ........ אה כן .... והתכוונתי בנוער היום יומי... כמה בני 14-17 את מכירה ששומעים בלוז? או ג`אז? אפילו ג`אז יותר!!!!!! זה פשוט מעצבן... שלא שומעים את החלקים האלה במוזיקה השחורה... כי הם מאוד יפים... אני חושבת שהרבה אנשים מפסידים כי הם לא מנסים דברים חדשים שהם אחרים ממה שמודרני. זה הכל.... ******* מיטל לאיזה בית ספר את עוברת שנה הבאה?

black_heaven

New member
אופס!

הייתי בטוחה משום מה שאת ב-ט` ויכול להיות שאת בכלל בי``ב או משהו... סורי... בכל מקרה איפה את לומדת?

מיטלוש

New member
אוי.. שרוני... :-()

באמת??? אני? בכיתה י``ב?????? אני לא יודעת אם לקחת את זה כמחמאה.... ואוו!!! בכל מקרה, אם זה מחמאה, שיו... ממש תודה! :)

מיטלוש

New member
ש-ר-ו-ן-! H-)

נאק נאק.. האם את חיה???? חוצמזה, רק אמרתי שאני בכיתה ז` זה הכללללל :)

black_heaven

New member
???????

מה רצית שאני אענה???? חוצמזה.... רק רציתי להגיד לך... כשתהיי בט` תבחרי ברמות חפר- מעברות!!! הרבה יותר טוב מרופין.

Maly

New member
יש בעיה אחת לפורום הזה....

והיא השיחות נפסקות באמצע ואז הכל כאן משעמם אז דברו אפילו אם זה שטויות מקסימום תותי תמחוק הודעות אבל דברו עדיף על מוזיקה שחורה...

למעלה