טעויות נפוצות...

AlanisJunkie

New member
טעויות נפוצות...

שאנחנו עושים או ששמענו אחרים עושים עם השירים של אלאניס. כל אחד ירשום את הטעויות שלו. 1. אח שלי שר את "IRONIC" ובמקום השורה "IT´S LIKE RAIN"..., הוא שר "IT´S LIKE RAINING MEN", שזה נשמע בסדר, כי היא מאריכה את המילה "RAIN" ואפשר להבין אותו. 2. כש "HANDS CLEAN" רק יצא ולא היה לי את הדיסק, הייתי מתבלבל כל הזמן ושר "I HAVE HONORED YOURE RESPECT FOR SILENCE" במקום "REQUEST FOR SILENCE"... וגם זה לא באשמתי, מפני שהיא מדברת בשורה הזאת על כבוד והתבלבלתי לגמרי... 3. בשיר "HEAD OVER FEET" היא אומרת "I´M NOT USED TO LIKING THAT", ובהתחלה, כשרק קניתי את האלבום, שרתי "I´M NOT USED TO LYING IN THE BED", שאגב, זאת טעות נפוצה ביותר, אז נא לא לצחוק...
4. בשיר "FLINCH" בגירסותיו הראשונות, כשהדיסק לא יצא, הייתי שומע אותו ושר במקום "How long before my dignity is reclaimed" את השורה "How long before my dang-a-ling is reclaimed", שגם זאת הייתה טעות די נפוצה בקרב המעריצים.

נעהאל

New member
טעות שלי

בשיר precious illusions הייתי בטוחה שהיא שרה you complete me like my life can finaly begin וכך בכל הבתים במקום- you´ll complete me right? then my life can finally begin ובכלל, אלאניס שרה בצורה מאוד מיוחדת (דההההה) ויש מילים שהיא פשוט מפרקת בקביעות כמו dignity שהזכרת.

גם לי ......

יש לפעמים טעויות במיוחד שהיא מוציאה דיסק או שיר חדש אבל קורא לי גם שאני לא מבין מילים בגלל שיש לאלאניס אובססיה למשוך מילים בשירים! אבל זה מגניב.....ומוזר

j u n k

New member
אצלי בONE

הייתה טעות.. נכון היא אומרת you mean we actually are all one אני חשבתי שהיא אומרת you mean we all evedetually are all one.. כי היא מבטאת את ACTUALLY שונה בצורה הכי חמודה בעולם

למעלה