טעויות בשירים.
(אני לא זוכרת אם כבר פתחתי כזה שרשור בפורום הזה, או רק בהייד פארק. בכל אופן, בהייד פארק הם קצת נפנפו אותי ואמרו "לכי לavatiach.com במקום לשתף פעולה. בכל אופן
מי מאיתנו לא היה בטוח שהוא יודע את המילים של שיר של רהצפ, ואז גילה שהמילים הן אחרות לגמרי? מישהו? ... טוב, לי זה כן. הטעות שלי: השיר: American ghost dance השורה המקורית: Where seldom is heard A peacable word From the white trash Who killed as they came השורה שלי: Where seldom is heard A peacable word From the white trash I keep as a pet. טעויות של אנשים מהפורום הרשמי (אז מה אם גנבתי את הרעיון לשרשור משם): השיר: Easily השורה המקורית: I don't want to be your little research monkey boy, the creature that I am is only going to detroy השורה השגויה: I don't want to be your little research monkey boy, the creature that I am is only going to the store. השיר: This velvet glove השורה המקורית: John says to live above hell and my will is well השורה השגויה: John says to live above hell and my willy's well (my willy's well= ה"ווילי" שלי בסדר). עכשיו אתם! (אל תייבשו אותי, אנא)
(אני לא זוכרת אם כבר פתחתי כזה שרשור בפורום הזה, או רק בהייד פארק. בכל אופן, בהייד פארק הם קצת נפנפו אותי ואמרו "לכי לavatiach.com במקום לשתף פעולה. בכל אופן