חבל אפילו למחוק את ההודעה הפרסומית הזאת. מישהו באמת סבור שכשאנחנו מגיעים לחו"ל הארץ המעטירה מה שנחפש זה נהג מונית ישראלי. "תגיד, איפה אני מוצא כאן שווארמה? יש פה בנק הפועלים? אני צריך למשוך כסף"
הדוד האוסטר(ל)י-חונגרי שלנו הגיע לאה"ק. הסברנו לו שאנחנו גרים ליד רח' הרצל, וליד בנק דיסקונט. ההוא הגיע לארץ וביקש מנהג המונית להגיע לרח' הרצוג, ליד בנק ברקליס. דא עקא שבעירנו אכן היה בנק כזה ליד אותו רח', והימים ימי טרום עידן הפלאפונים. המסכן התברבר לו מותש מהטיסה עד שמצא דרכו אלינו. מסקנה: לחונגרים כדאי להימנע מלגור ברחובות בהם משורבבת האות ה' שיש להגותה.
זה שאתה ואני מכירים את פריז (ובעיקר את שדה התעופה אורלי) כמו את כף ידינו (אך איפה ימי הטיסות צ'ארטר הליליות לת"א או ללוס אנג'לס פאפט!!!), אין זה אומר שכולם כך. יש כאלה שהשירות הזה בהחלט יהיה שימושי בשבילם. שאל את איסתא ואת ארקיע...הם ימליצו!!
אני רגיל לראות אותך בניק אחר תגיד לי, יא מופרע, אתה לא יכול לזרוק מילה לפני שאתה מכניס הודעה פרסומית? יאללה, יום כיפור בפתח, אני מתנצל אם פגעתי, בטוח שלא הייתי רוצה לפגוע בך. אתה צם אם אני זוכר נכון. צום קל לך וגמר חתימה טובה.