טסט...

Tranuc

New member
טסט...

אתמול היה לי טסט על אופנוע עד 33 כ"ס , יצאתי לכביש עם עוד 2 אנשים (ובנוסף טסטר כמובן) שרכבו על קטנועים 125 סמ"ק , בהתחלה מישהו הוביל , ואחרכך נתנו לי להוביל , סה"כ בדרכינו לאורך כל הטסט היה רמזור 1 בלבד , שאני אישית זוכר שעברתי אותו באור ירוק , וגם כל שאר הדברים עשיתי בסדר (חוץ מזה שהורדתי רגל ימין במקום רגל שמאל כשעצרתי פעם אחת) , חוץ מזה אני זוכר שמי שרכב אחרי עשה פשלה רצינית אחת וזה שהוא לא נתן זכות קדימה לרכב בצומת ללא רמזור , ועד אני אמרתי לעצמי בראש "הלך עליו" , בקיצור היום אני מקבל תשובה שנכשלתי בטסט על 2 דברים , על רמזור אדום ואימתן זכות קדימה , ואותם אני בטוח שלא עשיתי... ורציתי להתיעץ עם אנשים מפה , יש מה לעשות בנידון ? או שפשוט שוב פעם לשלם 416 ש"ח רק בגלל טעות של טסטר ? תודה מראש...

אבן חצץ

New member
הורדת רגל ימין במקום רגל שמאל???

לי המורה אמר, שאין הבדל איזה רגל אני מוריד (או להוריד את שני הרגליים) "לפי איך שנוח לך" כך הוא אמר לי, חוצמזה, זה היה טסט ראשון? כי אם כן אל תתרגש, מעטים האנשים שעוברים בטסט ראשון, במיוחד על אופנוע, וכנראה שתצטרך לשלם שוב ולעבור שוב פעם טסט, מה לעשות, מילה שלך נגד מילה של הטסטר, למי נראה לך יאמינו? אם אתה מתעקש, עד כמה שזכור לי, יש מחלקת ערעורים במשרד הרישוי, תתקשר והם יתנו לך פרטים, בהצלחה.

Tranuc

New member
ולי המורה אמר...

שהוא יריד לי את הרגל ימין אם אני עוד פעם ישים אותה במקום שמאלית... זה הטסט הראשון שלי על אופנוע , לפני זה היה לי עד 50 סמ"ק... על המחלקת הערעורים אני שמעתי , רק רציתי לשאול אם יש בכלל טעם כלשהו לפנות אליהם , או שכבר עדיף פשוט לשלם את ה 400 ש"ח מחדש ?

בועז בר

New member
אופנוע = רגל ימין על הברקס האחורי.

אלא אם זה BSA כמו זה שלמדתי עליו, שם הברקס בצד שמאל...

e-shfiyut

New member
לא הייתי יוצאת למלחמה במקרה הזה...

הסיכויים הם אפסיים.

c881

New member
גם אם ייתקבל הערעור שלך

בסך הכל ייתנו לך לבצע טסט חוזר במחיר 0. כלומר חסכו לך 116 ש"ח בפעם הבאה. בהצלחה.

למעלה