טסט

טסט

היי לכולם היה לי יום ראשון שעבר טסט שני ולא עברתי ואני ממש מיואשת ועל מה הוא הכשיל אותי?הכל היה בסדר חנייה,זכויות קדימהוכו'. הוא טען שחיכיתי הרבה זמן בצומת. דקה זה הרבה זמן?בכביש עמוס ב-3 בצהריים שהתנועה זורמת ואין איפה להידחף זה ממש מרגיז יכלתי לעבור אני ממש לא סובלת אף טסטר,כולם מושחתים. רציתי לערער,התייעצתי עם המורה שלי אבל היא אמרה שאין טעם,אין ביסוס לטענה שלי. הוא טוען שזה נובע מחוסר ביטחון, ואני טוענת שהצומת הייתה עמוסה מידיי ,היה לי אולי 2 מטר לצאת שכבר התכוננתי והגעתי במהירות .0 הגיחו שני אוטובוסים אז שוב עצרתי. ממש בושה למדינה הטסטרים הללו.

פעם הבאה תקבלי רישיון לא נורא......

על תיתבאסי פעם הבאה תצליחי בהע"ה אמן.......

rubin16

New member
אל תתבאסי כפרה...

שטויות, בקטנה, כל עקבה לטובה... ידוע שאלה שעוברים טסט שלישי הם הנהגים הכי טובים, באמת!!! טסטרים זה עם של חארות, זה ידוע, וברור שהמורה שלך לא תרצה שתערערי אלא תעשי עוד שיעורים בעוד כסף... זה נורא מעצבן, אני יודע, אבל קחי בפרופורציות, באמת, אל תקחי ללב מדי, יש כאלה שלא עוברים גם טסט שביעי. אני בטוח שאת הבא תעברי בקלות, תסמכי עליי.. תחזרי בעוד חודש ותגידי לי שעברת, סבבה?

nirit24

New member
אל תיתייאשי מאמי....

תאמיני לי כל עקבה לטובה ואני אומרת לך את זה מנסיון.. אז לא עברת עכשיו תעבירי פעם הבאה...וזה טוףף כי ככל שאת מנוסה על הכביש ועוד כמה טסטים אז את מבינה ולומדת עם הזמן מה מצפים ממך...אז שיהיה לך בהצלחה בעז"ה....אולי טפ שיעזור לך:קודם כל שהטסטר נכנס אז אל תחששי תיהיה בטוחה מעצמך ותחשבי אני הכי הכי..והכי חשוב תיקחי את זה כאילו שזה שיעור או החלפה ולא טסט..וזה עוזר...... תסתכלי במראות כמה שיותר תראי שאת מבינה ושולטת ויודעת מה את עושה תראי נוכחות ותאמיני לי שהכל יהיה בסדר..אז שוב בהצלחה נשמה...

למעלה