טסט

Zull666

New member
טסט

שלום לכם, עשיתי כרגע טסט ראשון והוא לא הלך לי משהו.... 2 בעיות, תגידו את דעתכם: 1. ביציאה שמאלה מתחנת דלק נכבה לי האוטו (היציאה בעלייה כזה...), התנעתי את האוטו (כמו שצריך) והמשכתי .... 2. הטסטרית ביקשה ממני להחנות בצד (ליד המדרכה), יצאה לי חנייה מעפנה, שאלתי אם אני יכול לנסות שוב? אי אמרה שכן.... החנייה אותה חנייה, הפעם החנתי טוב - רק רחוק מהמדרכה.... שאלה אותי אם זה בסדר החנייה שלי? אמרתי שלא ואם אני יכול לנסות שוב? בפעם השלישית הייתה חנייה FIX (כמו בספר ^.^). מה דעתכם? מה הסיכויים שלי לעבור? תודה.

Come Alive

New member
לא נשמע נורא ואיום,

כולם עושים טעויות, הדבר החשוב זה זה שבטעות הראשונה, למשל, פשוט התנהגת כאילו כלום לא קרה, התנעת את האוטו והכל היה בסדר.. ושבטעות השניה, שמת לב לטעות, ו"תיקנת את עצמך". עכשיו, אני חושבת שזה תלוי רק בטסטרית. עד כמה היא קשוחה, מה היא חושבת, אי אפשר להכנס לה לראש. כל מה שנותר הוא לחכות
בהצלחה!

kobi0812

New member
תשובה

שמע זה שניכבה לך האוטו לא אומר שניכשלת וזה בדוק אם כמו שאתה אומר שנהגת טוב ורק החניה לך הלכה ובסוף הצלחת אזסבבה יש באמת מצב טוב שעברת רק בעיה אחת שאם ברגע שחנית הפעלת את הוינקרים והגיעה מכונית ממול או מאחר עצרת ונתתה להם זכות קדימה יכול להיות שעברת כי חניה לא אומרת כלום על נהיגה וזה לרוב פרקטיקה אז שיהיה לך בהצלחה ואני רוצה לשמוע תשובה ממך אם עברת או לך דרך הגב איפה עשית את הטסט

Nicolush

New member
בהצלחה נשמע סביר בהחלט יש למה לחכות

אני הייתי אומרת פיפטי פיפטי בהצלחה

MeWithoutU

New member
אמממ...

נשמע בסדר... אם רק פעם אחת נכבה האוטו אבל התנעת מהר והמשכת אז לא יפסילו על זה... וגם בקשר לחניה... ככה שיש סיכוי טוב לעבור... חוץ מזה זה יותר תלוי בטסטר שיצא לך... יש כאלה שיגידו שלא עשית טוב...ויש כאלה שלא ממש יחשיבו את זה יקחו את זה בתור משהו שטותי ויעבירו אותך...(= שיהיה בהצלחה... אגב עשית בעפולה בלבד או שנסעת גם למזרע?

aviGODFATHER

New member
לדעתי יש לך סיכוי טוב..

בקשר לזה שנכבה לך האוטו - אם זה קרה פעם אחת ועברת את זה בשקט - אין לך מה לדאוג. כיבוי רכב לא גורם להכשלה אלא אם כן: **זה קורה יותר מדי (משהו כמו 3-4 פעמים). **התדרדרת אחורה. ולפי מה שאתה אומר - שני הדברים לא קרו ככה שבקשר לכיבוי האוטו אין לך על מה לדאוג. בקשר לחנייה - עצם זה שהיא נתנה לך לחנות כמה פעמים מראה על סבלנות ועל זה שהיא באה להתחשב בך. חנית מצויין בפעם השלישית וקשה לי להאמין שתיכשל על זה (כי אם היא תכשיל - למה היא בכלל נתנה לך לנסות בפעם השלישית?) מה שלא יהיה - בהצלחה

Zull666

New member
עברתייייייייייייייייייייייייייייייי

עברתי ועברתי, עברתי ועברתי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה