טסט

באסטר1

New member
טסט

טוב עברתי תאוריה 6 כן מבאסז ועכשיו אני בדרך לטסט אני התחלתי בידני ובשיעור 15 עברתי לאוטומט אני כרגע שיעור 26 ככה ומתחיל ללמוד חניה אחורה מתי ניראה לכם אני יהיה מוכן לטסט? מה ההבדל בין פנימי לחיצוני?

רן88

New member
טסט

אי אפשר לדעת מתי תהיה מוכן לטסט, זה משתנה מאוד מאחד לאחד. אם המורה שלך הגון הוא כבר יגיד לך כשתהיה מוכן. טסט פנימי הוא טסט שנעשה ע"י מנהל ביה"ס לנהיגה שבו אתה לומד. בעיקרון לא אמור להיות הבדל בינו לבין החיצוני, אבל בד"כ מעבירים טסטים פנימיים הרבה יותר בקלות מאשר חיצוניים. הבדל נוסף הוא שבטסט חיצוני יש אגרה למשרד הרישוי (מהטסט השני ואילך) ובטסט הפנימי משלמים רק למורה. שני הטסטים (פנימי וחיצוני) הם חובה. בהצלחה.

Krishi

New member
אתה תהיה מוכן לטסט מחר

נו באמת מאיפה לנו לדעת מתי תהיה מוכן לטסט? חחח זה רק אתה והמורה שלך יכולים לדעת (בעיקר המורה) בקשר להבדל בין פנימי לחיצוני. טסט פנימי עושים לך בבית ספר לנהיגה שבוא אתה לומד אחרי מינימום של 28 שיעורים לפי החוק(למרות שרוב בתי הספר עושים לפני גם). את הטסט לרוב עושה מנהל בית הספר. התשלום לטסט הפנימי משתנה מבית ספר לבית ספר ככה שאל תתפלא אם הסכום שאתה שילמת לא דומה למשל לסכומים שחברים שלך שילמו. רוב בתי הספר לא מייחסים חשיבות רבה לטסטים הפנימיים ומעבירים את התלמידים לא משנה כמה טעויות הם עשו בטסט. טסט חיצוני זה טס שעורך לך משרד הרישוי, ויבצע אותו טסטר מוסמך. הטסט יעלה לך 116 ש"ח אגרה ועוד בין 200 ל-400 שקל למורה (משתנה ממורה למורה). על טסט ראשון לא צריך לשלם אגרה כי שילמת אותה כבר בתיאוריה. על טסט שני והלאה צריך לשלם אגרה

למעלה