טסט

טסט

הי מישהו יודע אם יש שעות שבהן הטסטס קשה יותר. למשל שעות הבוקר המוקדמות בהן יש פקקים ותנועה? מה השעות שעדיפות לטסטס ומה לא? תודה

aviGODFATHER

New member
ברור שבבוקר יהיה יותר לחוץ...

הטסט הראשון שלי היה ב7 וחצי בבוקר והשני היה ב10 - הכביש היה הרבה יותר ריק והיה לי הרבה יותר קל להשתלב בתנועה מהירה (וזה דבר שאני די מסתבך איתו)

NiKi†a

New member
אממ

תלוי איפה וכל זה..S: אבל הטסט הראשון שלי היה בשעה 8:20 בבוקר בערך..והיתה הרבה תנועה..[וגם נכשלתי אז
] הטסט השני שלי היה ב15:40 בצהריים בערך..וגם היתה תנועה [כי זאת נתניה..תמיד יש תנועה
]..אבל פחות מבראשון..ועברתי
[למרות שזה לא ממש קשור לזה שעברתי או נכשלתי...כי אפשר להכשל גם שיש מעט תנועה..]

samata

New member
תלוי איפה

יש מקומות עמוסים בבוקר ויש לא...יש אזורים בתוך הערים שעמוסים ויש כאלה שלא... בעיקרון, בשעות הבוקר (7.00-9.00) יש טיפה יותר תנועה נגיד מב-10, מהסיבה שזאת שעה שבדרך כלל נוסעים לעבודה + ילדים הולכים לבית הספר.

../images/Emo207.gif שיעורים בין טסטים

מה הממוצע של שיעורים בין טסט לטסט? אני רוצה לדעת אם חולבים אותי בכסף או שזה דבר ידוע לעשות 4-5 שעורים בין הטסטים...

Krishi

New member
מה זה ממוצע שיעורים?תעשי כמה שבא לך

אני אישית עשיתי 4 שיעורים..

אני מנסה

המורה השתמש במילה ממוצע. הוא דוחף לי בכוח עוד שיעורים וגורם לי להאמין שזה מה שצריך.

Krishi

New member
מה שצריך זה מה שאת מרגישה שצריך.

את זאת שמשלמת לו ואת זאת שמחליטה. כמובן שאפשר להקשיב לדעתו המקצועית כי בכל זאת הוא מורה נהיגה והוא מבין קצת יותר. אבל אם את חושבת שאת לא צריכה והטיעונים של המורה שלך לא מספקים אותך אז את לא חייבת כלום לאף אחד.

NewUser4

New member
לכל שעה

יש את היתרון שלה ואת החסרון שלה. יש לדעת לנהוג בכל שעה בכל מקרה.

MeWithoutU

New member
תאמת לא קשור לשעות...

אם את יודעת לנהוג...את תידעי בכל שעה ובכל זמן! ככה שאין מה לדאוג וזה בדיוק מה שהמורה לנהיגה רוצה שתעשי!(= לי היה היום טסט אחרי הצהריים (עשרה ל 3) והיה לי ממש טוב^_^

yellow cheese

New member
כל הטסטים שלי היו בשעות סבירות

חוץ מהטסט האחרון. הטסט האחרון היה יום שישי, 11 בבוקר, תנועה ערה מאוד. ועברתי.
זה לא קשור לתנועה/לטסטר-הכל תלוי בנהג.

למעלה