טסט...

aviGODFATHER

New member
טסט...

אתמול היה לי טסט שני (והתמזל מזלי ליפול על אוטו הטסטר מהראשון, שבמילותיו המדויקות של המורה שלי הוא "כסחן בן כסחן". בראשון הוא הכשיל אותי בצדק). אתמול, לא קיבלתי ברקס והוא לא נגע בהגה. הוא גם לא העיר בכלל חוץ מאיזה הערה קטנה - עליתי על במפר וכשירדתי ממנו היה טיפה רעש אז הוא אמר כזה "הייי". בטסט היו כמה קטעים קטנים שיכול להיות שלא הייתי 100% בסדר, אבל לדעתי אלו לא דברים של הכשלה. היום בבוקר הטופס שלי לא חזר, וכך גם הטופס של הנבחנת השנייה (היא נבחנה על אוטו אוטומט מיד אחרי שהטסט שלי נגמר) מתי יהיה אפשר לדעת בוודאות? משרד הרישוי סגור מחר? ומהי דעתכם הכללית?

Simbbam

New member
נצל"ש- עברתי טסט היום! ../images/Emo13.gif

בהצלחה גם לך. אם לא נגע לך ולא אמר יותר מדי, אז בהחלט סביר שעברת.

Marble Arch

New member
מזל טוב!../images/Emo13.gif

לאבי- כן, מחר סגור מן הסתם.. אבל נחזיק אצבעות.

aviGODFATHER

New member
מזל טוב לכם! וגם לי!

עכשיו ביררו לי ועברתי....... רק חבל שלא ייגמר לי המלווה עד להופעה של דפש מוד אבל אני יותר מדיי High עכשיו בשביל לחשוב על זה!

מתן1002

New member
נצל''ש :(

שיהיה לכם מז''ט .. באסה אני ניכלשתי אתמול טסט ראשון קיבלתי ברקס אחרי 20 שניות מתחילת הטסט ואני מבואס רצח .. אוףף לא בא לי לחכות עכשיו חודש לטסט הבא אני בטוח ישכח ..

Netanel17

New member
מזל טוב לכולכם....

אגב גם אני עברתי חודשיים מהיום.....

learndriving

New member
למה לא הפסקת כשקיבלת ברקס

אחרי 20 שניות. אין טעם להמשיך לנסוע בטסט כי כבר היית אוטומט ניכשלת! הייתי מפסיק ומחליף לנבחן כי אין טעם להמשיך לנסוע בטסט אם זו היתה באשמתי.

Krishi

New member
מזל טוב לך../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif וגם לכל השאר ../images/Emo13.gif

רן88

New member
חח מזל טוב! אני רואה שאני לא היחיד

שחשב אחרי הטסט מתי ייגמר המלווה (הייתי חייב לעבור כדי שיהיה לי רישיון חופשי בסילבסטר וכך היה).

למעלה