טסט.

Youhavenochance

New member
טסט.

יש לי עוד שלושה ימים טסט. טסט ראשון.. אני בהחלט נוהגת סבבה והשיעורי נהיגה מיותרים כבר בהחלט. מה שכן, אני לא מתפקדת בשיט במצבי לחץ. ואני כל כך רואה את עצמי נכנסת ללחץ אטומי ועושה שטויות :\ איך מתמודדים עם הלחץ הזה? ...

costaet

New member
תעשי חיפוש

תחפשי "לחץ" ותמצאי הרבה טיפים וכל מיני שטויות אחרות

kfktj

New member
הלוואי שהייתי יודע...

זה היה חוסך לי 1500 ש"ח (3 טסטים ועוד שיעורים נלווים) וגם עוגמת נפש ("מה שוב נכשלת? מה קרה אתה לא יודע לנהוג?") אז כן נכשלתי ב-3 טסטים בגלל הלחץ...עשיתי טעויות שלא עשיתי משיעור 10 ושקלתי כבר לוותר על החלום אבל אז המורה הודיע לי על טסט רביעי ובאתי לטסט בתחושה של "יאללה על הז*ן שלי מה שיהיה יהיה...אין לי כוח לזה יותר" ופשוט נהגתי רגיל ולמרות שהייתי פסימי בקשר לתוצאות כי המורה שלי אמר שהטסטר לא מעביר בכזאת קלות - לבסוף עברתי ומאז חיי הפכו לקרנבל חחח... אז אין לי מושג מה להגיד לך בקשר לזה כי אצלי רק ההתנסות והזמן עזרו. אבל הנה כמה דברים בנאליים שכולם אמרו לי לפני כל אחד מהטסטים שלי 100 פעם ושום דבר לא עזר: "תדמיין שהטסטר חבר שלך" "תדמיין שהטסטר הוא טרמפיסט שאומר לך ת'דרך" "תיסע רגיל בלי לחץ" "תסתכל במראות הרבה ותעשה לטסטר הצגות" "תישן הרבה לפני הטסט, לפחות 8 שעות" (בטסט הרביעי והאחרון ישנתי בקושי 3 שעות בגלל שהטסט היה ב7:10 והייתי כבר עם המורה באוטו ב5:30) אז קחי הכל בפרופורציות, כולה טסט תהני ממנו ואם תיכשלי חס וחלילה אל תהיי מדוכאת יותר מדי, פשוט תעברי הלאה ותסתכלי קדימה (שיט גם אני נהפכתי לבנאלי) בכל מקרה בהצלחה.

למעלה