טסט..

kerenn

New member
טסט..

במזל טוב הגיע הזמן להעביר את הGS שלי טסט בפעם הראשונה...אז יש לי כמה שאלות: איפה עושים טסט? כמה זה עולה? ומה עושים שם... תודה!!!

אלדד א

New member
קחי אותו למכון דרום, הבוחן יקח לך

אותו לחמש דקות, יבדוק אורות ושאר קשקושים, ברקסים וכו´ וצ´יק צ´ק עברת - אלא אם כן יש לו בעייה רצינית כלשהי. מחיר? באמת לא זוכר...

GPZiv

New member
30 שקל אני חושב

עשיתי לפני כמה שבועות והבוחן עשה לי בכלל טובה שהוא מסתכל על האופנוע. היה דומה לתיאורו של איתן על הגיס דוד של הערס בסצינת מכירת האופנוע. קטן עלייך תאמיני לי!

gixer

New member
משהו באזור ה30 ש"ח אם לא ...

ימציאו לך כל מיני בעיות ותקלות (להחליף מספר , לשים פסים זוהרים וכו וכו )

FZR600R

New member
בכל מכון טסטים שהוא, עולה כ 250 ש"ח

+ אגרה של כ 40 ש"ח , לא עושים שם הרבה בכל מה שקשור לאופנועים, בכל מקרה המלצתי היא לבוא עם אופנוע נקי ונראה טוב ושלם ויזואלית, ההצלחה מובטחת.

stilgur

New member
250 זה פחות או יותר הסכום שמשלמים

עבור "רשיון הרכב" <<>> הרשיון שהמדינה מנפיקה לך ושולחת לך בדואר ?! 30 שקל זה עבור ה"טרחה" של המכון לבדוק אותך או לחילופין את האופנוע. גם הם צריכים להרוויח משהו, לא ?

ofnik

New member
בכל מכון-למשל זה שבדרך בן צבי

ליד בלומפילד- פתוחים 7.00 עד 16.00 אם האופנוע נראה נקי ומטופח אז כמעט שאין להם מה לבדוק וזה לוקח כמה דקות (ואופניק כמובן תמיד נקי ומיופיף) היה לי קטע מגוחך שמבקשים ממך לנסוע 2 מטר ולבלום-ונדמה לי שזהו פחות או יותר
ומה דעתך-אולי תגיעי היום למפגש? (...ואולי כבר לא תצטרכי להיכנס לפורום הכרויות
)

GPZiv

New member
אופניק אני איתך

שנים שאני מנסה לשכנע אותה להגיע למפגש. אבל היא לחשה לי בשקט בלי שאף אחד שמע שאולי היא תגיע. אבל אל תגלה. קרן, באותה הזמדנות נוכל גם לתאר לך יותר טוב את הליך הטסט השנתי.

kerenn

New member
קניתם אותי... ../images/Emo9.gif

מתי בדיוק המפגש? בעשר או עשר וחצי? מה להביא..?

GPZiv

New member
אל תדאגי

מתחילים להתאסף בערך ב- 22:00- 22:30. תביאי את עצמך על האופנוע וקצת כסף כי הולכים לבית קפה. את יודעת מה? בלי כסף, עליי!

GPZiv

New member
מה פתאום!

בעצם, אני יכול להזמין לך מה שתרצה, אבל את החשבון אתה תשלם.
אבל לא נדבר על זה פה. יאללה קרן, נתראה בערב!

Great Blue

New member
לא יתכן כי בפורום זה תהיה אפליה על

רקע מיני! אני דורש שיויון זכויות גם לגברים GPZ אם אתה מזמין נשים עליך להזמין גם גברים, נמוכים, שחורים, תימנים, וגרוזינים.

למעלה