טסט

טסט

יש לי מחר טסט באחת עשרה בבוקר... ואני מתה מפחד! אני פשוט חייבת לעבור, אם לא - אני עלולה להפסיד את הרשיון לתקופה ארוכה, כי יום שבוע הבא אני מתחילה קורס בצה"ל.... ולא בדיוק יהיה לי זמן.. ומלבד זאת, לפני שהתגייסתי גם לקחתי שיעורים, נכשלתי בטסט אחד.. ואז נכנסתי לצבא, והכל נדחה... קבעתי שיעור כפול למחר בשמונה בבוקר - עד תשע וחצי, מה שמשאיר לי שעה וחצי מנוחה בין הטסט לשעור,זה מספיק לדעתכם?.. ואולי למישהו יש טיפים מיוחדים של הרגע האחרון.. אני לא יודעת מה אעשה אם אכשל.. ובאמת שאני נוהגת טוב.. אבל לפעמים פשוט - אין מזל..

../images/Emo26.gif

כדאי לך ללכת לישון עכשיו - זה הטיפ הכי גדול שיש לי לתת לך. תשני טוב בלילה, שלא תהיי עייפה בבוקר, לא משנה כמה את רגילה לא לישון - עדיף שתשני עכשיו עד הבוקר, במקום להיות פקעת עצבים ולשקשק. אל תחשבי שאת פשוט חייבת לעבור, הרשיון לא יברח לך, תשני טוב, תאכלי משהו בבוקר, תבואי רעננה לטסט , בהרגשה שכמו שאמרת - את נוהגת טוב
תעשי את הטוב ביותר שאת מסוגלת אליו, וגם אם את ממש לחוצה- תנסי להראות את זה כמה שפחות לבוחן (זה לא עזר למישהי שאני מכירה שהיא צעקה על הבוחן באמצע הטסט "תרגע כבר
אני גם ככה לחוצה
) אל תנסי לשפוט את הטסטר שלך..להחליט בעצמך אם הוא מניאק או טסטר טוב - ואל תשכחי להגיד לבוחן בוקר טוב, זה מרשים אותם
אני מקווה שתעברי - וספרי לנו מחר איך היה

......

לא מעודד כל-כך לקרוא את התגובה שלך בשעה כזאת.. אחרי שאני מנסה כבר שלוש שעות להרדם ולא הולך.. בכל זאת, תודה חמודה.. וכנראה שמה שנשאר לי זה לקוות להרבה מזל.. :(

למעלה