טסט 9 עוד מעט.

Yakird12

New member
אממ כן יש לי אותה בעיה...

וניסתי לקחת כל מיני כדורי הרגעה אבל זה לא עזר ורק הוציא אותי מריכוז .

bsagi

New member
הלכת לרופא?

גם לי התכשירים הטבעיים למיניהם לא עזרו. אולי צריך משהו יותר רציני, עם מרשם. ואם אתה לא ישן טוב לפני אז גם כדור שינה.

יש לי ילדה בשכבה שעברה טסט 11../images/Emo70.gif

אז אתה במצב טוב
ובכל אופן.. נסה להירגע... הייתי מציעה לך אולי לקחת הפסקה קלה מזה... למרות שאם בשיעורים אין לך טעויות אז אתה סתם נלחץ.. תנשום עמוק לפני.. שמעתי על כאלה שלוקחים רטלין לפני כדי להיות מאוד מרוכזים...אבל גם שמעתי על כאלה שלקחו 3 ונרדמו על ההגה
אז לא להגזים
נסה לא לחשוב על זה כאל טסט.. אולי גם זה יעזור.. אני מקווה שיצליח לך פעם הבאהה בהצלחהההההה

Yakird12

New member
גם אני רציתי לקחת רטלין....

ביקשתי מחברים שלי אבל הם לא הסכימו לתת לי . בעע לא רוצה להגיע לטסט 11 ... !

ריטלין זה לא פשוט...

אתה לא יכול לקחת כדור אחד של ריטלין (אם אף פעם לא לקחת) ולצפות שזה יעבוד. ריטלין משפיע על הגוף רק אחרי 3 שבועות בערך. ועדיף שלא! אלה אם כן יש לך הפרעה כל שהיא.

אסור לקחת ריטלין ולנהוג

זה כמו לקחת קוקאין ולנהוג, אנשים שצריכים ריטלין קבוע בגלל מצב בריאותי/נפשי לא מקבלים רשיון

בלי ריטלין ושטויות כאלה

אין סיבה שלא תהיה מרוכזים, מעבר ללחץ, ומי שלחוץ הדבר האחרון שהוא צריך זה ריטלין. אפשר לנסות כל מיני כדורי הרגעה, מרגיעון עד קלונקס (עם מרשם רופא!), אבל חשוב מאוד!!!!! לא לעשות את הנסיון על הטסט עצמו, אלא בשיעורים קודם לכן, לראות איך זה משפיע עליכם. אולי אם הייתי לוקחת כדור הרגעה לטסט הייתי חוסכת מעצמי כמה טסטים "טובים"...

אני עברתי בשביעי

לפני כמעט 4 שנים (בולנטיין!!!) אבל אני זוכרת את הסיוטטטטט הזה כאילו היה אתמול, וכל פעם שאני רואה מישהו שנבחן אני נזהרת שלא להפריע... גם אני הייתי בטוחה לחלוטין בנהיגה שלי, ועדיין בטוחה לחלוטין שלא אצליח לעולם לעבור טסט והאמת? אני מאוד בספק אם אעבור טסט עכשיו ואם לא יקרה לי מה שקורה לך, זה יכול לקרות לכל אחד. נסה להסתכל על זה ככה - זה עניין של מזל ובאחד הטסטים יהיה לך את המזל הזה, אין טעם להלחץ כי ככל שתשכנע את עצמך יותר שלא תצליח לעבור אז באמת לא תעבור. ובכל מקרה, בסוף הסיוט הזה יגמר ויהיה לחלוטין מאחוריך ולא יהיה לך אכפת בכלל מכל זה. באחריות.

Nicolush

New member
יקירוש יש לי תחושה מאוד טובה

שאת הטסט הזה אתה עובר נשמה תאמין בעצמך ותראה שהכל יהיה מעולה נשמה תנהג טוב על תעשה טעויות תחשוב שאין מצב שאתה לא עובר תכלס אתה נוהג מעולה אפילו המורה אומר לך את זה הטסט והטסטר קטנים עליך נשמה אתה עובר על בליינד מבטיחה לך 9 לוקח אתה

בחורציק תהיה אופטימי ואל תקח את זה

קשה בכלל. יהיה טוב ולשנה האזרחית החדשה בע'השם תעבור תטסט אמן איחוליי...אל תקח שיעור בכלל לפני הטסט זה ממש מיותר.בהצלחה מכל הלב

Everyday Hero

New member
קח את אבא שלך, ותצאו לנהיגה משותפת-

שבה הוא מראה לך את כל היסודות, כל מה שאתה צריך זה פוש של בטחון. אל תנהג אתה עוד תדאג.... סתם... - אל תדאג.... אתה עוד תנהג..

אם המצב הוא כזה

שאתה יודע לנהוג טוב אז אתה יכול להוציא רישיון במס שאתן לך וזה עולה 6 אלף שקל.

למעלה