הסיפור עובד ככה
אני לא יודע מה זה בדיוק טסט חיצוני, אבל מהנסיון הרב (מדי) שלי בטסטים על אופנועים (ארבעה על 50, שלושה על 500, ובודד מעל 500 - לפחות את זה נתנו לי) הסיפור הולך ככה: 1. מבחן שליטה במגרש סגור (הטסטר עומד בצד, מעשן סיגריה, מקשקש עם מורי נהיגה - חבריו לקונספירציה, מדי פעם מבליח מבט כסת"חי לנבחנים הלחוצים ומנפנף בידים). 2. נסיעה על הכביש - בד"כ יוצאים שלושה-ארבעה נבחנים בטור, כל אחד על אופנוע משלו, והטסטר או בהתחלה או בסוף על הקטנוע שלו, מעיף מבט מדי פעם על הנבחנים, ועסוק בלחטט באף או לדבר בפלצפון (טיפ - עדיף להתחיל את הטסט באמצע הטור - לא מוביל ולא בסוף). בהצלחה! Big Max
הערה חשובה - אני מקווה שברור לך שמבחן הנהיגה שבסופו ניתן הרשיון המיוחל לא הופך אותך לנהג קטנוע. הוא פשוט הופך אותך לאדם שיודע לעשות סלאלום, שמיניות ונסיעה בקו ישר על קטנוע אחד. מכאן ועד להיות נהג קטנוע הדרך עוד ארוכה מאד מאד. מאד. וברוח פולניה זו אסיים בטיפ לחיים: You don´t know shit - תפחד מכולם על הכביש, ואל תפתח אגו מיותר. ותזכור שתי קלישאות מהוהות אבל חשובות ונכונות: 1. אל תהיה צודק, תהיה חכם 2. בכביש אין אולי, יש רק לא. אל תיקח סיכונים מיותרים.