טסט שלישי - שאלה

shishoss

New member
טסט שלישי - שאלה

היי, היום היה לי טסט שלישי לא משהו בכלל.. האוטו נכבה לי במהלך הטסט פעמיים ברצף לאחר שלא שילבתי להילוך ראשון לפני תחילת הנסיעה, לאחר מכן נכבה עוד פעמיים על אותה טעות. לאחר מכן קרתה טעות שממש לא קרתה באשמתי, אני באתי לחזור לימין אחרי הסתכלות במראה הימנית, ראיתי רכב שרחוק מרחק מספיק גדול בשביל שאוכל לעבור, ניסיתי לעבור לאט ופתאום הבחור החליט שבא לו לדפוק את נבחן הטסט שם גז וחתך אותי לפני שהספקתי לחזור לימין, מייד הטסטר בא לסטות לי ת'הגה שמאלה אבל לפני שהספיק הזזתי לפניו והעיר לי שאני צריך להסתכל בראי לפני שאני עובר... בקיצור טסט חרא לחלוטין:( מה יש לכם להגיב בעיניין? ורציתי לדעת מה הסיכויים שלי לעבור אם בכלל?.. ואני מקווה שלא בילבלתי לכם ת'שכל:)

buda11

New member
אממ

אם טסטר נוגע ברכב יש סיכוי טוב שתנכשל. בקשר לזה שהרכב קף יש סיכוי שגם על זה הוא יכשיל אותך אבל שהיה בהצלחה

לי היה מקרה די דומה

הטסטר אמר לי לפנות ימינה שזה דו סיטרי כל הצד ימים היה חסום ממכוניות שחונות הייתי צריך לנסוע בשמאלי ואז הוא אמר לי שמאלה שזה חד סיטרי שבאתי לחזור לימין הוא פשוט נגע לי בההגה ויצא שמצד שמאל בדו סיטרי לצד ימין יצאה הפינה..אני לא מבין למה הוא נגע אני לא הייתי בנתיב הנכון ולי זה היה טסט 2 (אולי כי בא אוטו והוא רצה לפנות אבל הייתי מפנה גם הייתי עובר לימין)

irashady

New member
אבל

כשאתה פונה מחד סטרי לצד שמאל אתה חייב להיות בנתיב השמאלי בחד סטרי... בגלל זה הוא נגע לך בהגה כשבאת לעבור לימין בשביל לפנות... אם הבנתי נכון למה התכוונת

בוא תראה יותר פשוט

מדו סיטרי לחד סיטרי פונים מימין לשמאל אני הייתי בשמאל בדו עכשיו שהוא אמר פנה לחד אני רציתי לחזור ימין שהתפנה ומשם לשמאל לחד לא..הוא נגה לי בהגה ואז הפניה הייתה משמאל לשמאל על זה הוא הכשיל אותי אני מקווה שיהיה אפשר לערער למרות שנגע בהגה מה שהוא עשה זה כאילו לימד אותי לפנות משמאל לשמאל מדו לחד..

hagaiad

New member
בדיוק מה שקרה לי היום

אני לא מבין למה אנשים כל כך מאניאקים כי הם רואים שבן אדם בטסט מה כואב להם לתת לו לחזור ימינה אוף

למעלה