טסט רביעי-סתם לשתף

בובילהה

New member
טסט רביעי-סתם לשתף

ביום רביעי אולי משחקון המילים הזה יביא את המזל?
אז כמו שאמרתי, יום רביעי אני ניגשת לטסט הרביעי שלי אחרי הטסט השלישי שלי שהיה סיוט לא מהעולם הזה כשהבוחן בעצם הכשיל אותי בגלל טעות שלו, ובגלל שקצת התעצבנתי והרמתי עליו את הקול שלי חח (כנראה שזה עיצבן אותו והוא עשה פרנציפ) וזה לא רק אני אומרת! כל מי שסיפרתי לו את הסיפור חושב כמוני שלא תגידו שאני היחידה בכל אופן, אני כבר לא ממש בלחץ, לעומת הפעמים הקודמות יותר בכיוון של רגשות נקמה, הטסטר הזה מילא אותי בכעס על כל הנושא הזה של הטסטים ואני כבר מתה לגמור עם זה וזהו! אזז אני מקווה שיהיה בסדר וזהו סתם רציתי לשתף אם יש למישהו טיפים כל מיני דברים נחמדים להגיד אני אשמח טנקס

בהצלחה נחשב לדבר נחמד?!

אם כן-אז שיהיה לך הרבה רבה הצלחה
בכל אופן-אני מחזיקה לך אצבעות שתסיימי עם הטסטים. תנסי להיות רגועה-ומה שיהיה,יהיה.

אה..תחשבי גם שזאת לא פעם ראשונה

שאת נבחנת. את יודעת איך הכול הולך. את מודעת יותר לסוג הדברים שעליהם ניתן להיכשל-ואת נזהרת ומקפידה עליהם. ואני מניחה שבין לבין-לקחת כמה שיעורים,והשתפרת! אגב-בדיוק היום שחיפשתי בין דפי הפורום את המענה הקולי של משרד הרישוי,נתקלתי בהודעה שלך-אחרי הפעם הקודמת.

Nicolush

New member
בהצלחה מאמי יהיה טוב הפעם

אני בטוחה בבמיליארד אחוז שיהיה טוב הטובים ברביעי
ועוד יום רביעי אז בכלל

שיהיה בהצלחהה

הפעם בלי להתווכח עם הטסטר , תבואי עם משהו חשוף אפילו אם ירד שלג..ותהיי אדיבה ולא להתווכח
ושלא יהיו לך הרבה צמתים עם משאיותת

בובילהה

New member
ודרך אגבב

בסוף הטסט יום שישי אחרי שכל שלושת הטסטים הקודמים היו ברביעי "משנה מקום משנה מזל" אומרים-נתפלל

בובילהה

New member
אויש חכמה שכמותי

שכחתי את השאלה שלי חח מישהו פה עשה טסט יום שישי? שני אנשים שקרובים אליי ואני מכירה טוב עברו יום שישי וניסו לעודד אותי בזה חח בלי לנחס או משו טפו טפו טפו מישהו פה עשה טסט יום שישי? איך התנועה? זה יהיה בשעה 12 בעזרת השםם

ertert15

New member
אני עשיתי

אני עשיתי טסט ביום שישי ועוד שזה היה ערב חגם ראש השנה... ההורים שלי כבר אמרו לי לדרוש לבטל ת'טסט כי אניבטח אכשל על בלינד עם העמוס העצום...בסוף נגשתי ועברתי:). הטסטר לקח אותי ברוב הטסט לכבישים לא עמוסים ואין מה לדאוג רק להפגין בטחון בנהיגה:) ושיהיה בהצלחה

בובילהה

New member
אני ממש מקווה

כי מצד אחד אנשים לא עובדים אז לא נוסעים לעבודה ונשארים בבית להתכונן לשבת אבל מצד שני אנשים יוצאים לקניות לשבת וכל מיני סידורים יהיה מה שיהיה העיקר שיהיה בסדר!

lsd600

New member
אני עשיתי ביום שישי...

בשעה 10 בערך.... היה סבבה... בסביבות 1-2 הכבישים מתמלאים יותר מהרגיל שבימי חול...

lsd600

New member
אי אפשר לענות על זה...

בלוד (העיר שלי) אני יכול לשער שזה כן סבבה... יש מקומות שאי אפשר להגיד מה שעה טובה... בתל אביב למשל רוב הזמן ברוב המקומות יש עומס....

למעלה