טסט ראשון - נכשל

royfly

New member
טסט ראשון - נכשל

היה לי היום טסט ראשון. הכל הלך בסדר חוץ משני דברים 1. היה לי חנייה ברוורס ולא הצלחתי (נתקעתי במדרכה) ובאתי לתקן והבוחן לא נתן לי. 2. בתחילת הטסט שעוד לא יצאתי לכביש (בתוך חנייה של תחנת דלק) נכבה לי האוטו מרוב לחץ! חוץ מזה לא היה כלום הוא לא נגע לי באוטו, ולא בלם אותי. הנכשל צודק או לא צודק לדעתכם?

עו מר 5

New member
יכול להיות שאם זה היה רק שהאוטו

נכבה הוא לא היה מכשיל אותך, אבל בגלל שהגלגלים נגעו במדרכה הוא הבין שכנראה אתה לא הצלחת לאמוד נכון את המרחק ובגלל זה הוא הכשיל אותך.

lee_1

New member
נתקעת במדרכה או עלית עליה מעט?

יש הרבה הבדל ועוד משהו לא מכשילים על זה שהאוטו נכבה, לאף אחד לא ממש אכפת במידה ואתה מתעשת ומדליק את האוטו מחדש

royfly

New member
רק נתקעתי

נתקעתי במדרכה, באתי לתקן לסוע קצת קדימה ואז להחזיר לרוורס והוא אמר לי שאני יסע מפה. ד"א יש למישהו טיפים לחנייה ברוורס מתי אני מתחיל לסובב את ההגה לכיוון השני?

גרררר

New member
היית צריך לתקן לבד..

המורה שלך לא לימד אותך?? לא הגיוני. בחניה בימין - כשאתה כבר לא רואה את שפת המדרכה ואת הפנס השמאלי של המונית שלפנייך. בחניה בשמאל - רק שאתה לא רואה את שפת המדרכה. דאג לכוון מראות!!

shiranmomik300

New member
מישהו יודע אם

מכשילים אם הקלא'ץ נזרק?? ושמעתי שאפשר לבקש אם לא הלך החניה לבקש שוב זה נכון?

Jell O ShOt

New member
בעקרון לא...

אבל זה עושה רושם לא טוב על הטסטר. אם הלך לך הכל חלק לא יכשילו אותך. לגבי חניה זה שוב תלוי בטסטר, הקטע בחניה זה תרגול לכן הטסטר לא מצפה שתעשה חניה מושלמת, אז אם למשל יש תנאים קשים של חניה, כמו לחנות בין שתי מכוניות צמודות או כל מיני, הטסטר בטח יהיה לטובתך, כמובן שוב תלוי מיהו...

ליטל 18

New member
אני חושבת ש....

זה פשוט שילוב של שניהם. אתה צריך לראות מה הטסטר ירשום בטופס שלו. אולי הוא גם ראה שלא הסתכלת מספיק במראות וכל מיני כאלה. בתכל'ס אם רק היה נכבה לך האוטו סביר להניח שהוא לא היה מכשיל אותך. בכל אופן- תלמד מהטעויות ובהצלחה בטסט הבא!

למעלה