טסט ראשון השבוע

jhracham

New member
טסט ראשון השבוע

שלום חברים אחרי 31 שיעורים אני ניגש השבוע לטסט ראשון בחולון הטסט בשעה 8 וחצי בבוקר אם אתם מכירים את האיזור למישהו יש טיפים איך להתכונן? לעשות משהו מיוחד? בינתיים את התאריך המדוייק לא סיפרתי לאף אחד כי אני חושד שזה ילחיץ אותי יותר מניסיון שלכם זה יותר מלחיץ או לא? כל דבר שיכול לעזור בבקשה תודה לכולם

aganso

New member
אני סיפרתי לכולם על הטסט

סיפרתי לכווווווולם ממש לכולם בטסט הראשון ועברתי לדעתי זה מוריד מהלחץ שכולם יודעים.... אבל לכל אחד זה משתנה יש כאלה שלא סיפרו ועברו, יש כאלה שסיפרו ועברו... תעשה מה שאתה חושב שפחות ילחיץ אותך

chiff4

New member
אני גם סיפרתי על הטסט

לסביבה הקרובה... לחברים נודניקים שיותר מדי לחצו מתי יש לי טסט לא סיפרתי בדיוק מתי הטסט כדי שלא ינג'סו לי ויחפרו לי מיד אחריו. אני לא ממש מאמין באמונות הטפלות האלה של לספר או לא לספר על הטסט לפני... אם אתה מאמין באמונות כאלה וחושב שזה יעשה לך נאחס אז אל תספר. תעשה מה שנותן לך להרגיש נינוח.

Infinity AL

New member
אני חושבת

שאני לא ארצה לספר אבל בסוך אשבר.. ככה היה עם שהיעור נהיגה הראשון, הייתי כ"כ מפוחדת, ממש מבועתת מהמחשבה שאני אנהב, וקבעתי שיעור ראשון ואמרתי שאני לא אגיד כי יש לי חברות מלחיצות מרוב שהן מתרגשות, בסו,ף שנברתי ונסיפרתי, והן קצת הלחיצו אבל הרבה תמכו בסוף :]] כרגע, נראה לי שאני אשתדל שלא לספר..נראה..תעשה מה שטוב לך

4mor4

New member
יהה לי היה לפני כמה ימים...

טסט ראשון בחולון ,גם אחרי שיעור 30+-, ב-8 וחצי.. אל תספר לאף אחד, תשתדל להרגיע את עצמך, תהיי ערני ותנהג כמו שאתה יודע ,בלי לנסות להרשים! בהצלחה!!!!!!!

ertert15

New member
אחי אני אביא לך טיפ פשוט שאבא שלי

אמר לי לפני הטסט.... הדבר אחד החשובים בטסט שתפגין ביטחון בנהיגה,ברגע שאתה מראה לטסטר שאתה מבצע החלטות נכונות,שאתהה בטוח בנהיגה שלך ולא מהסס אתה עובר כמעט בלינד...אלא אם הטסטר מניאק... וכמבון אל תלחץ ,אני למען האמת היתי לחוץ פי 10 בטסט פנימי מטסט חיצוני,בטסט חיצוני לא הרגשתי לחץ בכלל.... התיחסתי אל זה כנהיגה רגילה שיש מישהו לידי ואחת מאחורי..... ונהגתי כמו שלמדתי.... כמבון שגם הטסטר עצמו היה חביב בל תזכור זה בעיקר ענין שלך. שיהיה בהצלחה:)

למעלה