טסט פנימי!!!

טסט פנימי!!!

אז ככה...היה לי היום טסט פנימי...היה ממש אחלה...הבוחן העיר לי רק פעם אחת על הסתכלות המראות לפני האטה וזהו... היה טסט ממש טוב...הלוואי וזה היה טסט חיצוני... עכשיו יש לי שאלה קטנה....מתי המורה שלי אמור להגיד לי אם עברת או לא??? אחרי הטסט הייתי איתי במשך חצי שעה והוא לא אמר לי כלום על זה...יכול להיות שלא עברתי בגלל זה הוא לא דיבר או שעוד אין לו תשובות??? תודה לעונים!
 

Superdror

New member
טסט פנימי.

הטסט הפנימי הוא הכרח על מנת שתוכל לגשת לטסט החיצוני, כלומר, תלמיד שנכשל בטסט פנימי לא יכול לגשת לטסט חיצוני. מנהל בית הספר אמור לחתום בטופס בכרטיס התלמיד שעברת טסט פנימי. אממה, בכל בית ספר מתייחסים אל הטסט הפנימי בצורה אחרת, יש בתי ספר שנוהגים להכשיל תלמידים בטסט הפנימי כאילו היה טסט חיצוני ויש כאלו שמייחסים לו חשיבות נמוכה ורק נותנים לתלמיד טעימה עם מורה אחר, אווירה קצת אחרת, הכנה למבחן הבא - ולא מכשילים בדר"כ. אם אתה רוצה לדעת אם עברת - תשאל את המורה.
 

Superdror

New member
קראתי את המסר שלך באחד הבקרים

ממש לפני יציאתי מהבית ושכחתי להחזיר תשובה בערב, כבר אענה
 

buda11

New member
הביא אותה בתשובה ידידנו.

יש בוחנים בטסט פנימי שגם אם תעבור להם באור אדום הם יעבירו אותך
 

Superdror

New member
יש ויש.

להגיד לך שאני חושב שזה בסדר? לא , אני לא חושב שזה בסדר. להגיד לך שאתם חושבים שזה בסדר? אולי, כן! זה חוסך לכם כסף
ואם תעשה חיפוש תראה שיש פה הרבה תלמידים שנכשלו בטסט פנימי ולאוו דווקא על חציית צומת ברמזור אדום, אלא על דברים שנכשלים בהם בטסט חיצוני - אי הסתכלות במראות, אי שמירה על הימין, ביצוע פניות בקשת לא נכונה וכו'.
 
תודה על התשובות,אבל...

השאלה שלי היתה בעצם תוך כמה זמן אני מקבלת את התשובה אם עברתי או לא? לוקח זמן לקבל תשובות כמו בטסט חיצוני או שזה פחות רשמי ויותר מהיר?
 
המורה שלי לא אמר כלום

הוא כלל לא דיבר איתי איך היה וכלום....זה אומר שנכשלתי??עברתי??? מה אני יכולה להבין מזה???
 

Superdror

New member
בוא נגיד שהמורה שלך מייד יודע את

התשובה, אם הטסטר שבוחן אותך ממהר לתת לך את התשובה על המקום - לא בטוח, למה? סיבותיו האישיות, אולי בדיוק מאותה סיבה שגם הטסטר החיצוני לא נותן תשובה על המקום.
 

buda11

New member
כמו שכבר אמרו

הכול תלוי בסוג בית הספר שבו אתה לומד. בד"כ זה יוכל להיות על המקום וגם יוכל להיות שלא תקבל תשובה מידית -הכי טוב תשאל את המורה שלך.
 
למעלה