טסט פנימי

טסט פנימי

תגידו, טסט פנימי אמור לעלות לי כמו טסט חיצוני (115 ש"ח) או כמו שיעור רגיל? ובכלל, כמה זמן נמשך טסט פנימי? גם 20 דקות? אם כן, אז אחרי הטסט הפנימי אני ממשיכה את השיעור הרגיל או שבעצם עושים לי טסט פנימי עם עוד מישהו (כמו שעושים בדרך כלל טסט חיצוני)? כל תשובה ומידע נוסף בקשר לזה יתקבל בברכה. תודהההה

קודם כל אגרה על טסט היא 116 ש"ח

ב. טסט פנימי עולה בסביבות 60 70 ש"ח אבל אצל כל אחד זה מחיר אחר (אפילו בחינם אצל חלק) הטסט הפנימי הוא בתוך השיעור שלך והוא אמור להיות שווה לזמן של הטסט כעשרים דקות את הטסט הפנימי עושים לבד (לא שמעתי על משיהו שהיה לו ביחד) מקווה שעזרתי

לא תמיד עושים לבד..

כשהיה לי טסט פנימי היינו איזה 3 ילדים.. היה אוטו מלא. אני, עוד 2, המורה והמנהל של הביה"ס. המורה שלי רצה שכבר נסיים עם זה חחח.. אז הוא חוסך, ואם הוא ראה שהוא כבר קרא למנהל של הביה"ס לבוא, שכמה יעשו במכה ת'פנימי :)

לא ממש הבנתי...

אני משלמת על השיעור נהיגה שלי כרגיל ובנוסף המורה יכול לגבות כ- 60 ש"ח או כמה שהוא ירצה רק בגלל שבמהלך השיעור אני אעשה טסט פנימי?

Marble Arch

New member
למה שלא תשאלי את המורה שלך?..

לכל מורה יש נהלים משלו.. אין אגרה לטסט פנימי, זה לא שייך למדינה. אם המורה רואה לנכון לגבות כסף על טסט פנימי- זה שיקול שלו (יותר נכון- של בית הספר לנהיגה שהוא משתייך אליו). בגלל זה אף אחד פה לא יוכל לענות לך.

אז ככה

אני שואלת כאן בפורום כי אני רוצה לדעת מה היה לכל אחד ואחת מכם כי ידוע לי על הרבה מקרים של רמאויות בקטעים האלה... וחוץ מזה, נגיד המורה שלי לוקח סכום כסף מסויים נגיד 200 ש"ח ומורים אחרים יקחו סכומים נמוכים יותר אז יהיה לי בסיס להתמקח איתו על זה ולא לקבל את הטענה ש"זה המחיר וכולם עושים ככה". קפיש?

Marble Arch

New member
אני לא יודעת אם יהיה לך ממש בסיס..

אני חושבת שתוכלי להתווכח איתו, אבל לא ניראה לי סביר שתשיגי את מבוקשך- כי זאת המדיניות של הבי"ס. התחלת ללמוד כבר? אם לא, את עושה בשכל שאת מבררת את המחירים עכשיו. אל תשכחי לברר גם לגבי מחיר הטסט.

האמת היא שהתחלתי ללמוד ממזמן ...

ולמרות שעדיין לא היה לי טסט פנימי אני מביעה את התעניינותי בנושא של המחירים של טסט פנימי בשביל למנוע מצב שבו שילמתי יותר ממה שמקובל. לכן, אני שואלת כבר עכשיו כדי לדעת פחות או יותר כמה מקובל לשלם (למרות שלפי דעתי הכי הוגן יהיה לגבות כסף רק עבור השיעור כי הטסט כבר בא בפנים...) אבל אף אחד לא שואל אותי...

למעלה