טסט פנימי

מתן1002

New member
טסט פנימי

היום היה לי טסט פנימי של הבית ספר נהגיה ונסעתי לא מי יודע מה ( נו טוב מהלחץ ) הוא בלם אותי על נסיעה באור אדום ( פניתי ימינה ברמזור אחרי משאית ולא שמתי לב שהתחלף הרזמור) וגם החנייה ברוורס לא הייתה משו וגם לזאתי שהייתה איתי היו טעויות היא נכנסה באין כניסה , הוא בלם אותה כמה פעמים והתכבהה לה האוטו ,וגם החנייה שלה הייתה לא טובה.. ובכול זאת שנינו עברנו והבנתי מהמורה שלי שטסט פנימי כמעט תמיד מעבירים חוץ מתאונה .. יש פה מישהו שקרה לו מצב כמו שלי והוא גם עבר או נכשל? אני אשמח לדעת, תודה מראש!!

mikeyy

New member
כמה עלה לך הטסט הפנימי?

כמה זה עולה בד"כ אנשים?

G e o r g i a

New member
עלה לי 0.

כמו שיעור רגיל... למרות שלא ממש היה לי טסט פנימי (ועברתי כבר שני טסטים חיצוניים)...

aviGODFATHER

New member
עלה לי 100

הוא רצה בהתחלה 130 אבל בגלל שהיה לי רק 100 באותו היום אז הוא וויתר...

adidas88

New member
אני נכשלתי

בטסט פנימי-על מהירות מופרזת! יש בתי ספר שמקפידים יותר אבל הם ממש מעטים... את הרוב אכן מעבירים..

aviGODFATHER

New member
גם אני עברתי ועשיתי כמה שטויות...

ואם זה היה טסט רגיל לא הייתי עובר. אצלנו לא מקפידים על זה, וטוב שכך - 2 טסטים לעבור זה עוד יותר מלחיץ.

חחחח...

בטסט הפנימי שלי המנהל של הביה"ס אמר לי שאין מצב שאני עוברת טסט ככה, ושאני צריכה להתחיל ללמוד נהיגה ברצינות. הייתי בכיכר והכנסתי לרביעי במקום לשני והאוטו התחיל לטוס לי, וגם עליתי על המדרכה איזה פעמיים חחח... אבל למי איכפת, יש לי כבר רשיון :)

מה ???

שילמתם על השטות הזו כסף?על רבע שעה מסכנה של מישהו אחר? אני לא רוצה לבאס, כי אני לא מסוג האנשים שאוהבים להגיד "עבדו עליך", אבל מורה נהיגה שמבקש תשלום מהתלמיד שלו (ועוד 200 ש"ח!!!!) זו ניצול התמימות של התלמיד בהסוואה של "טסט".

גם אני חושב ככה, עלק אגרה של 115

שקל. 20 דקות נהיגה איתו ובדיוק כמו שיעור רגיל. גניבה...

למעלה