טסט פנימי

munge88

New member
טסט פנימי

בטסט פנימי צריך לשלם לבוחן אגרה? כי המורה שלי אמר ש50 שקל לבוחן ועוד 125 לאוטו ומצד שני ידיד שלי עשה טסט פנימי ב-40 שקל בלבד!! אז עבדו עלי או מה?!

pop girl 20

New member
טוב, פנימי הולך ככה:

משלמים אגרה של 113 שקל וזהו... לא שילמתי על הפנימי עצמו.

gilgula

New member
טסט פנימי

בעקרון המחיר משתנה ממורה למורה ומבית ספר לבית ספר.. אני שילמתי לטסט פנימי 200 (!!!) ש"ח. שוב זה משתנה..בתכלס זה העיקר תלוי בבית ספר!

uee

New member
אני לא מבינה למה צריך לשלם לזה!!!

למה בשביל 10 דקות לשלם כזה סכום? במילא הטסט הפנימי נעשה במהלך השיעור עצמו... למה לא לשלם על זה כמו על שיעור רגיל במילא אחרי הפנימי ממשיכיםן בשיעור לא?

Netanel17

New member
אפשר לומר אותו הדבר על טסט חיצוני

בשביל 20 דקות משלמים 413 ש"ח. 113 אגרה ועוד 300 למורה. זה בקושי חצי שיעור, אז למה לשלם כל כך הרבה? את ה113 ש"ח עוד אפשר להבין שמגיע בוחן חיצוני, אבל למורה- בשביל בקושי שעה שהוא מסכיר את הרכב. הוא מקבל 600 ש"ח.

munge88

New member
לא

אפשר לעשות טסט פנימי אחרי שיעור או לעשות שיעור אחרי טסט פנימי אבל זה לא חלק מהשיעור, זה נעשה ע"י בוחן ולא על ידי המורה ובדרך כלל עושים את זה בזוגות (אצלי היינו שלושה) כמו טסט רגיל.. וכן זה כולה 10 דקות והן מוי יקרות!! אצלי על סה"כ החצי שעה הזאת הבית ספר לנהיגה הרוויח 375 ש"ח ובוחן 150!.

Netanel17

New member
אצלי זה היה תוך כדי שיעור

באמצע השיעור,המורה שלי ביקש לעצור בצד שני המורים התחלפו. לאחר כ-10 דקות המורים התחלפו חזרה, והנה הלכו להם 113 ש"ח ועוד רבע מהשיעור עצמו. הוא דרך שמצא משרד התחבורה ומורי הנהיגה לעשוק את התלמידים. מה גם שבטסט הפנימי התוצאה אינה קשורה כמעט ליכולת הנהיגה שלך... עוד דבר אבסורדי אני לא יודע אם זה היה אצל כולם, מספר שיעורים לפני הטסט ביצעתי מס' החלפות שהם בדיוק אותו הדבר כמו הטסט הפנימי- רק שהם לא עולים- חוץ מזמן השיעור כמובן...

munge88

New member
ועכשיו טסט חיצוני

לרוב זה עולה 300 שקל, אבל זה לא חובה נכון? כלומר את המחיר לטסט קובע כל בית ספר לעצמו ולא מחיר קבוע של משרד התחבורה נכון? כי אותו ידיד ששילם רק 40 לטסטס פנימי, ישלם, בבוא העת, רק 180 לטסטס החיצוני... (איזה כיף לו)

emperor28

New member
לא חושב שזה ככה

רוב המורים לוקחים 300(אמרו לי שמעלים את זה גם יש מצב לברור?) ואם זה טסט 2 ומעלה אז יש 113 אגרה גם.. לא יודע על מישו שהוא לא בן של מורה נהיגה שמשלם פחות

green witch

New member
אם לא שמתם לב הוא שאל על טסט פנימי

לא חיצוני. בכל אופן לי עלה טסט פנימי 150 ש"ח.

למעלה