בשביל 20 דקות משלמים 413 ש"ח. 113 אגרה ועוד 300 למורה. זה בקושי חצי שיעור, אז למה לשלם כל כך הרבה? את ה113 ש"ח עוד אפשר להבין שמגיע בוחן חיצוני, אבל למורה- בשביל בקושי שעה שהוא מסכיר את הרכב. הוא מקבל 600 ש"ח.
אפשר לעשות טסט פנימי אחרי שיעור או לעשות שיעור אחרי טסט פנימי אבל זה לא חלק מהשיעור, זה נעשה ע"י בוחן ולא על ידי המורה ובדרך כלל עושים את זה בזוגות (אצלי היינו שלושה) כמו טסט רגיל.. וכן זה כולה 10 דקות והן מוי יקרות!! אצלי על סה"כ החצי שעה הזאת הבית ספר לנהיגה הרוויח 375 ש"ח ובוחן 150!.
באמצע השיעור,המורה שלי ביקש לעצור בצד שני המורים התחלפו. לאחר כ-10 דקות המורים התחלפו חזרה, והנה הלכו להם 113 ש"ח ועוד רבע מהשיעור עצמו. הוא דרך שמצא משרד התחבורה ומורי הנהיגה לעשוק את התלמידים. מה גם שבטסט הפנימי התוצאה אינה קשורה כמעט ליכולת הנהיגה שלך... עוד דבר אבסורדי אני לא יודע אם זה היה אצל כולם, מספר שיעורים לפני הטסט ביצעתי מס' החלפות שהם בדיוק אותו הדבר כמו הטסט הפנימי- רק שהם לא עולים- חוץ מזמן השיעור כמובן...
לרוב זה עולה 300 שקל, אבל זה לא חובה נכון? כלומר את המחיר לטסט קובע כל בית ספר לעצמו ולא מחיר קבוע של משרד התחבורה נכון? כי אותו ידיד ששילם רק 40 לטסטס פנימי, ישלם, בבוא העת, רק 180 לטסטס החיצוני... (איזה כיף לו)
רוב המורים לוקחים 300(אמרו לי שמעלים את זה גם יש מצב לברור?) ואם זה טסט 2 ומעלה אז יש 113 אגרה גם.. לא יודע על מישו שהוא לא בן של מורה נהיגה שמשלם פחות