טסט פנימי

abcdcba

New member
טסט פנימי ../images/Emo13.gif

כמה זמן זה טסט פנימי? כמו טסט רגיל (15-25 דקות), שיעור רגיל (40 דקות) או זמן אחר? האם ברוב בתי הספר הרמה של הטסט הפנימי זהה לרמה של החיצוני? כלומר האם ברוב בתי הספר מכשילים על טעויות זהות בשני הטסטים, והאם לרוב מקלים בטסט הפנימי ומעבירים גם על טעויות מסויימות? תודה לכולם

mestel

New member
תשובה

זה משתנה ממורה למורה לדוגמא המורה שלי היה מאוד קפדן והמורים שבחנו אותי מאוד קפדנים...ונכשלתי 3 טסטים פנימים...אבל עברי טסט ראשון חיצוני וכמה חברים שלי למדו אצל מורים אחרים והמורים חיפפו...והם עברו שני..שלישי..אבל גם ראשון בדר"כ אורך הטסט צריך להיות בדיוק כמו טסט.. אבל הם עושים את זה גם 10-15 דקות ... מקווה שעזרתי

abcdcba

New member
תודה :) הבית-ספר שאני לומד בו נהיגה

הוא מאד קפדני.. אז אני חושב שזה לא יהיה חפיף.. אין סיכוי שזה שיעור שלם נכון? כנראה שיהיה לי השבוע טסט פנימי

שלי היה 10 דקות נראה לי..

זה לא היה מחוץ לעיר, בשונה מהטסט הרגיל... אין לי מושג לגבי ההתנהלות בעניין ההקפדה, אני מניחה שאין הבדלים.

Metal † Heart

New member
טסט פנימי לא תמיד יותר קל..

אני נכשלתי טסט פנימי, וזה לא בגלל שנתקעתי בעמודים ודרסתי זקנות במעברי חצייה, לטעמו נסעתי מהר מדיי, אז הוא הכשיל. לעומת זאת לחברה שלי שמו ברקס כי היא פספסה תמרור עצור, והוא העביר אותה. לדעתי, תתייחסי לזה כמו טסט חיצוני, אל תהיי שאננה מדיי בגלל שזה טסט פנימי. בהצלחה!

Sup1

New member
כל האמת על טסט פנימי

טסט פנימי חייבים לעשות, נכון. אבל זה לא יותר מסתם הכנסת כסף לחשבון של בית ספר. אני חושב שאת מי שמכשילים בטסט פנימי באמת נוהג כל כך גרוע או שפשוט המורה יודע שיש לו פראייר

פרטנר

New member
האמת על טסט פנימי

הנקרא גם "מבדק פנימי" והוא בעצם הוראה המחייבת את מורי הנהיגה . יתרונותיו: מסייע לתלמיד להכנס לאוירה של נהיגה עם אדם זר לו כהכנה למבחן החיצוני. מאפשר לקבל משוב על הנהיגה מאדם שאינו מכיר את "הסטוריית" התלמיד. מסנן את התלמידים שאינם ברמה מינימלית להגשה למבחן חיצוני. החסרונות: המבדק הפנימי הפך בחלק גדול מבתי הספר לשלב מנהלתי ובירוקרטי בלבד. אינו מבוצע ברצינות , ואינו מסנן בקפדנות את התלמידים החלשים.

למעלה