טסט פנימי-יש?

AMBER18

New member
טסט פנימי-יש?

מישהו פה יודע אם באמת זו חובה דבר בשם טסט פנימי? ולמה זה נועד? יש החלפות למה טסט פנימי? המורה שלי לא כשיר לומר אם אני מוכנה לטסט?! אני כבר בשיעור 53 אצל מורה שמלמד נהיגה בפ"ת בבי"ס "אונו" נכשלתי שבוע שעבר בטסט הפנימי. הוא עולה 113 שקל. עוד מישהו עשה טסט כזה??? ולמה כל הזמן משרד התחבורה מחפש דרכים להוציא עוד כסף?! הם לא מבינים שנוער הם אלו שלומדים נהיגה,ורובנו מממנים לעצמנו את השיעורים?! :\ תודה על העזרה

gilgula

New member
אוקיי אז ככה

טסט פנימי הוא חובה... אני שילמתי על טסטס פנימי 200 ש"ח!! בעקרון הכסף לא הולך למשרד הרישוי אלא לבית הספר בו את לומדת נהיגה. אני חושבת שאולי המורה סתם מושך אותך תנסי להיות החלטית ולהגיד לו שמה עם טסט? על מה נראה לו שכדאי לעבוד.. אני סמכתי על המורה שלי והגעתי למצב שניגשתי לטסט ראשון עם 43 שיעורים. הרגשתי שהוא מורח אותי והחלטתי לתקתק לקראת הסוף ולפעול לפי הדרך שלי ולא שלו. אולי המורה חושב שאת לא רוצה ולא מוכנה לגשת לטסט כי את לא אומרת לו שומדבר.. תדברי איתו..
בהצלחה!!

m o s h 1 0

New member
אני מופתעת מהמחירים!

כששילמתי 90 על הטסט הפנימי (מחיר של שיעור רגיל) הרגשתי שזה הרבה. בעיקרון, טסט פנימי זה חובה ועליך לעבור אותו כדי שתהי זכאית להבחן בטסט החיצוני. בדר"כ, זה טסט שגם אם את עושה בו טעויות, מעבירים אותך. אמנם יש כאלה שלא עוברים, תלוי עד כמה חמורה הטעות. דווקא ידוע לי על תלמיד שנכשל טסט פנימי וניתנה לו הזדמנות שנייה ללא תשלום (מאחר והמחיר גם ככה מופרז ולא הגיוני לדרושו בשנית). בהצלחה.

Gal isr

New member
כולם עושים פנימי

אני שילמתי גם כן 113. ולא רק נוער לומד נהיגה

אני גם שלמתי 200 שקל, זה הולך

לבית הספר הגנבים ,כולה בשביל 20 דק'... גניבה או לא? (ובנוסף משלמים גם על השיעור)

100vardit

New member
באמת גנבים.

אני שילמתי-אם אני זוכרת נכון 105 ש"ח. וזה היה בדיוק ל10 דקות. אבל לא נורא-כל עוד המחיר לא היה 300 ש"ח...

הממ..

אני שילמתי לטסט פנימי 120 שקל ולמרות שהלך לי ממש גרוע המנהל של בית הספר חתם לי. תמיד חשבתי שטסט פנימי - "עוברים גם אם לא עוברים". אם באמת נכשלת בו, תדברי עם המורה שלך שתיבחני שוב אבל ללא תשלום. זה באמת לא פייר. ולשאלתך.. כן, זה חובה לצערי.

למעלה