טסט על אופנוע בגשם?!

טסט על אופנוע בגשם?!

אהלן חבר'ה, טוב אני אמור לגשת לטסט ראשון על 50 סמ"ק ולפי התחזיות הטסט שלי יוצא בדיוק ביום חורפי חבל"ז. פניתי למורה שלי בבקשה לדחות את הטסט כי אין לי ניסיון בנסיעה בכביש חלק ובכלל גשםזלעפות...ככה יהיו לטסטר יותר סיבות להכשיל אותי חוץ מהעובדה שזה טסט ראשון (ולא שמעתי על הרבה שעוברים בראשון). בקיצור המורה שלי אמר לי שזה שטויות ומקיימים את הטסטים כרגיל (לא נראה לי שממש איכפת לו, הוא די אנטיפט האמת) בקיצור התשובה שלו הייתה "עזוב שטויות"...אבל אני מתבאס על ה-300 שקל וחוסר הסיכויים שלי לעבור. מה אתם אומרים? ידחו את הטסט?...ואלה שעשו רישיון על 50 סמ"ק טיפים אחרים יעזרו לי מאד תודה לעונים!

NewUser4

New member
הפעם התשובה

דווקא מנקודת מבט של לומד. שכן לא עבר זמן רב מאז שהוצאתי את הרשיון לדו"ג. עפ"י מיטב זכרוני, כאשר אני למדתי, גם כן הייתה תקופה גשומה. עקב כך בוטלו מספר טסטים שנאלצו להתקיים בגשם כולל המבחן שלי. כלומר עקב הגשם דחו לי את הטסט והוא התבצע לאחר מספר ימים. כלומר, אם התחזית היא שיהיה גשם תוך כדי מבחן, סביר להניח כי לא יתקיים המבחן, וזאת גם מהסיבה שאינכם ערוכים לגשם. כלומר אינכם (התלמידים) לבושים בצורה שמתאימה לנהיגה בגשם.

למעלה