טסט נוסף-שאלה!

גילוס

New member
טסט נוסף-שאלה!

אני יודע שמטסט אחד לשני צריך לעבור פרק זמן שלפחות שבועיים. בין הטסט הראשון לשני שלי חיכיתי בערך חודש וחצי. כעיקרון הייתי צריך לחכות בשבוע וחצי פחות אבל אז דחו לי את הטסט ואז היה את השבוע חופש במשרד הרישוי בגלל השינוי במחשבים. לפני שבוע אחרי שחיכיתי הרבה זמן נכשלתי טסט שני. דיברתי עם המורה שלי והוא אמר שטסט חדש יהיה לפחות עוד חודש (5 שבועות אחרי).. האם אני יכול לדרוש ממנו שיתן לי מוקדם יותר.. אני רואה אצל ילדים אחרים שהם קיבלו תאריך חדש מהר יותר: ידידה שלי קיבלה טסט שני שבועיים אחרי שנכשלה בראשון, ידידה אחרת שהיה לה טסט ראשון (ביום שלי היה לפני שבוע) כבר יש לה תאריך חדש- שבועיים מהיום שנכשלה, וחבר אחר קיבל שלושה שבועות אחרי שנכשל בראשון. אני יודע שהמורה שלי עמוס בתלמידים אבל עדיין זה יהיה הטסט השלישי אז אמורה להיות לי עדיפות.. וגם כל הזמן הזה שאני אחכה אני לא אנהג כי אני כבר טוב בנהיגה (נכשלתי בגלל שטויות שעשיתי ובחיים לא קרו לי) ואני אעשה 2-3 שיעורים לפני הטסט הבא. מה שהכי מתסכל אותי שעד שיהיה לי טסט חדש כבר חברים שלי שטסט ראשון היה להם שבוע לפני הטסט הראשון שלי כבר יגמר להם המלווה וחלק מהאנשים שהתחילו אחרי נהיגה כבר יסיימו וכל זה בגלל שאני מחכה הרבה זמן. כמה זמן אתם חיכיתם בין טסט אחד לשני?? תודה לכל העונים

autumn4

New member
אני חיכיתי

הכי הרבה שחיכיתי היה בין 3 שבועות ל4 שבועות בגלל השביתות שהיו אבל זה לא כ"כ משנה, תנסה לדבר עם המורה שלך, שאתה לחוץ לטסט אבל יכול להיות שהוא באמת פשוט עמוס בהצלחה בכל מקרה!!

אני לא יודע

כי עברתי ראשון, אבל אני מניח שתקופת הזמן הנורמלית היא בין שבועיים לחודש...

חיכיתי חודשיים:/

אבל זה ממש לא אמור להיות ככה! לפי דעתי תלחץ עליו...חברה שלי שאלה את המורה שלה והוא אמר לה שרק בפבואר ואז אמא שלה לקחה את הטלפון והוא אמר שיהיה לו עוד שבועיים. הם חארות:| תלחץ עליו כמה שיותר

Gooman

New member
בטסטים הראשונים

חיכיתי בדיוק שבועיים.. הייתי תלמיד מטומוטם אבל משום מה המורה ממש אהב אותי ותמיד אמר לאבא שלי איזה ילד חמוד אני
אז תמיד הוא נתן לי טסט כשרציתי בטסט האחרון חיכיתי רק שבוע כי המורה שלי הוציא לי אישור מיוחד..

גילוס

New member
אני חושב שאם אני אגיד לאבא שלי

לדבר איתו זה יעזור. המורה שלי הוא באמת אחלה מלמד ממש טוב מצחיק ותמיד בא לטובתי אבל יש לו קטע כזה שהוא אומר לך אני אודיע לך אני אביא לך אבל תכלס אם לא מנדנדים לו אז הוא לא עושה. ככה יוצא שהרבה פעמים אני מתקשר להזכיר לו אבל אז אני יוצא הנודניק. אני חושב שאם אבא שלי ידבר איתו אז הוא אולי יצליח להביא לי טסט תוך זמן קצר יותר. זה לא שאני מבקש שבועיים מהיום שנכשלתי גם שלושה-ארבעה שבועות זה סביר אבל לחכות חודש- חודש ומשהו וזה עוד אחרי שכבר לטסט הראשון והשני חיכיתי ככה זה די מוגזם.. תודה למייעצים

הנבחן

New member
מי המורה שלך?

אם תסרב לחשוף את השם של המורה אז תוכל להשאיר לי במסר. המקרה שלך נשמע לי מוכר עליו.

הנבחן

New member
אגב, אל תתביש ללחץ עליו.

אין לך מה להפסיד!!! גמני חוויתי שחיכיתי כמעט חודשיים לאחר הטסט הראשון שניכשלתי ועדיין אין תאריך טסט חדש ואיימתי ...וזה לא יעיל ועזבתי אותו ועברתי למורה אחר. ובסוף ועברתי. תודה לאל!!!!!!!!!!

גילוס

New member
שאלה ל"הנבחן"

איפה אתה גר?? ודרך אגב לא רציתי להוציא את המורה שלי מנייאק כי הוא ממש לא כזה פשוט לי גם היה מזל חרא עם הטסטים פעם קודמת היה לו תאריךך 4 שבועות אחרי הטסט הראשון שזה סביר אבל אני לא יכלתי כי זה יצא הכי טיול של יומיים מהבית ספר אז העדפתי לא כי לא יכלתי לעשות שיעורים..

הנבחן

New member
איך שאתה ניחשת שזה לא אותו

המורה.... כדאי לך להיות נודניק וללחץ עליו על תאריך טסט בשבלך בהקדם האפשרי. בהצלחה!!!

למעלה