טסט לחפושית

vq55205

New member
טסט לחפושית

השבוע נשאלתי היכן אפשר להשיג הגה מקורי לחיפושית , הסיבה היתה כישלון בטסט בגלל הגה לא מקורי , יש למישהו מושג לענין נכונות הסיפור הזה ? אמנם לי יש הגה מקורי אבל לא נעים לי להגיד שאני די חריג בענין כך שאם הסיפור ששמעתי נכון זה צריך "להדליק אור אדום" אצל רבים מאתנו.

Speedster

New member
מה זאת אומרת הגה לא מקורי ???

דרור איך עברת טסט ? ההגה שלך לא מקורי, לא ?

KiCKAs5

New member
למיטב ידיעתי

ההגה המקורי של החיפושית ברוב המקרים קטן מדי ולכן הוא לא עובר טסט.. בגלל זה רוב האנשים שומרים הגה תיקני אחד בשביל הטסט.

chino

New member
ההגה המקורי קטן ????

אני חושב שאתה טועה, ההגה המקורי די גדול בקוטרו ולכן הרבה מאוד אנשים מחליפים אותו להגה קטן. על כל מקרה, אי אפשר להכשיל רכב על חלק מקורי שמותקן בו.

Speedster

New member
כן, ההגה דיי גדול...

ככה שאפשר להחליף לקטן, ולשמור את המקורי לטסט.

Joe Bugin

New member
בטסט הקודם גם אני נכשלתי על הגה

קטן מדי ולאחר ויכוח עם הטסטר הוא ביקש שאפנה למנהל המכון ושהוא יעביר אותי... המנהל הגיע וראנ ואמר שההגה קטן מדי הוא הסביר לי שלא אכפת לו להעביר הגה בינוני אבל ההגה בחיפושית שלי יותר מדי קטן ולא שינה לו כשהסברתי שההגה המקורי נוגע לי ברגליים לכן תמיד כשמחליפים הגה צריך לשמור את המקורי או פשטו לקחת מחבר באופן זמני

zxram

New member
הגה ספורט

טוב אז לאלה שלא יודעים כמו שמחליפים גלגלים בחיפושית לגלגלים רחבים וזה לא עובר טסט ככה גם שמחליפים הגה..... הכל תלוי בכמה אתם מוכנים לשלם ואיזה קומבינה יש לכם שם, אני יודע שהיו שנים שכל טסט היינו צריכים להחליף הגה אבל בזמן האחרון אני עובר גם עם הגה ספורט..

למעלה