טסט לבד

• פותח הנושא uee
  • פורסם בתאריך

uee

New member
טסט לבד

היום המורה הודיע לי שביום שישי יש לי טסט (ראשון) ואני עושה אותו לבד. אני יודעת שבד"כ עושים עם עוד מישהו. לדעתכם לעשות לבד זה מהווה יתרון כלשהו?

wil

New member
חסר משמעות לדעתי.

כמו שאין משמעות ללהיות ראשון או שני.

פורטיו

New member
יתרון גדול!

כי יש אנשים שפסיכולוגית מרגישים שלא רק הטסטר בוחן אותך אלא גם ההוא מאחורה... אני תמיד נוהג טוב בשיעורים אחרי שאנחנו מורידים את מי שהיה לפניי...

Freemee

New member
אני הייתי ראשון ובכלל לא שמתי לב

שיש לי משהו מאחורה. אני התרכזתי בנסיעה וזה הכל. זה רק הרגשה שאתם יוצרים ופסיכולוגית אפשר לתת אותם טיעונים למה זה עדיף ביחד למה לבד ולמה ראשון או שני ככה שאין משמעות.

פורטיו

New member
ברור שהכל פסיכולוגי!

אבל גורם פסיכולוגי לא משפיע? משפיע על חלק ולא משפיע על חלק זה הכל...

רפאל ון

New member
אני הייתי לבד

גם כן בטסט ראשון. ביקשתי מהמורה שיהיה באוטו למקרה שאני אכשל והוא יוכל להדריך אותי כיצד לשפר את הנהיגה שלי וללמוד מהטעויות. לי זה לא היה משנה- לא יתרון ולא חיסרון. למרות שלא ניסיתי אחרת אז אולי אני טועה. הטסטר יראה אם את נוהגת טוב גם אם לפנייך ינהג הנהג הותיק ביותר וגם אם מישהו בשיעור ראשון, וגם אם תהיי לבד. זה המקצוע שלהם והם בוגרים דייה בכדי להבחין בך וביכולות שלך. ואם את נוהגת לא טוב, העובדה שבאוטו יש מישהו גרוע ממך- לא תעזור לך. אם את נוהגת טוב, אז תקבלי את הרישיון המגיע לך כך או כך. זאת דעתי בכל אופן.

qtgirl

New member
הייתי לבד ועברתי טסט ראשון

אבל אני ממש לא חושבת שזה קשור... תלוי מה את מעדיפה... אני דווקא רציתי שיהיה איתי עוד מישהו אבל זה לא משנה העיקר לעבור=]

אין לזה שום יתרון או חסרון

היום היה לי טסט לבד וכנראה שנכשלתי. אם תנהגי טוב- תעברי. אם לא- לא. אולי תהיה לך בעיה אם תכשלי ותרצי לערער, אבל ממילא לא שווה לערער אז זה ממש לא משנה. בהצלחה!

תות15

New member
לי אישית לבד יותר קשה..

פסיכולוגית פשוט.. כשאני נוהג עם מישהו אני מרגיש צורך אולי להרשים אותו הנהיגה שלי ואז אני יותר מרוכז ומפוקח ולחוץ (שאצלי בדרך כלל כשיש לחץ- וזה לא קורה הרבה, זה לחץ חיובי..)

אני חושב שלהיות שני זה הכי טוב...

אבל זאת רק דעתי אני הייתי שני ועברתי טסט ראשון.... וזה שהיה איתי נכשל הוא עשה טעויות מפגרות וגם שאתה שני יש לך יותר זמן לחשוב לראות על מה הטסטר מסתכל וזה כי הטסטר מדי פעם מעיר גם לזה שלפניך

גם זה נכון....

אבל בכל זאת לפי דעתי זה יתרון להיות שני יכול להיות אני חושב ככה כי עברתי ראשון חחחח

simon121

New member
איזה שטויות. אני הייתי ראשון ועברתי

טסט ראשון, ודווקא זה שהיה איתי שני נכשל

למעלה