מה? מאיפה אתה הגעת? מה הקשר אלייך?!?!?
1 100vardit New member 12/1/06 #70 לא נעלבת,נכון?? קיצר-החלטתי בסוף לא לקחת תרגיעון,האמת שהמורה הציע שאת השיעור שיש לי היום(עוד-מעט) ננסה עם רגיעון,הוא אומר שמה שבטוח-זה לא מזיק. אבל-לא,היום עוד מישהי אמרה לי שהיא "לא מרשה לי לקחת.." בסדר אני מקווה לשרוד את ה-15-20 דקות...מקסימום-לא נעבור... תודה!!!
לא נעלבת,נכון?? קיצר-החלטתי בסוף לא לקחת תרגיעון,האמת שהמורה הציע שאת השיעור שיש לי היום(עוד-מעט) ננסה עם רגיעון,הוא אומר שמה שבטוח-זה לא מזיק. אבל-לא,היום עוד מישהי אמרה לי שהיא "לא מרשה לי לקחת.." בסדר אני מקווה לשרוד את ה-15-20 דקות...מקסימום-לא נעבור... תודה!!!
4 4LeafClover New member 12/1/06 #54 חחחח WTF ../images/Emo13.gif מוזר, אני רגילה ששואלים אותי "מה? מזה המקום הזה?" .
A adidas88 New member 12/1/06 #55 חחחחח אבל אני מהמרכז../images/Emo13.gif סתם פשוט הייתי במש"צים אז היה את כל מכבים-רעות, סביונים-יהוד רמלוד! (ערים שחיברו יחדיו)
חחחחח אבל אני מהמרכז../images/Emo13.gif סתם פשוט הייתי במש"צים אז היה את כל מכבים-רעות, סביונים-יהוד רמלוד! (ערים שחיברו יחדיו)
1 100vardit New member 12/1/06 #57 הוא מבוגר כזה..נכון?? טוב,גם הטסטים בוחנים בכמה איזורים בארץ...אז הגיוני.אוקי!
א אוראל1988 New member 12/1/06 #58 כן...תימני, יחזקאל שמו הוא גם חתם לי עבר על התיאוריה. פעם ראיתי רכב בטסט והוא בחן...