טסט לאופנוע...

jinji0

New member
טסט לאופנוע...

אהלן, אני צריך לעשות טסט לאופנוע השבוע.. א. מה בודקים בטסט? ב. האם צריך אפוד זוהר בחפצים? ג. אשמח למקום מומלץ בחיפה או בת"א... תודה, נדב.

iec

New member
מאז ומתמיד אני עושה בדינמומטר ליד היכל נוקיה

א.מספר שילדה ומנוע,שהברקס האחורי עובד
,איתותים וזהו!..לא עומדים בתור של המכוניות..הכל צ'יק צ'ק. ב.אף פעם לא ביקשו ממני אפוד זוהר. ג.המלצה בכותרת (יש שם גם סניף דואר לשלם את האגרה) בהצלחה.

מיצו

New member
אני נוהג לעשות ב"מממ" בראשון

אזה"ת מזרחי. תביא רישיון, ביטוח, תעודת זהות שזה אתה. חכה פה (מביא טפסים). תחתום פה. (בודק מספר שלדה ומשווה לרישיון, בודק - לפחות אצלי - מידות צמיגים שמתאים לרישיון). תניע. שים וינקר, צד שני. סע קדימה ושים ברקס קדמי חזק. עכשיו תחזור וסע, שים ברקס אחורי חזק. לך לשלם במשרד.

kangal

New member
ממש בדיקה בציציות...../images/Emo4.gif

גם בלם קידמי וגם אחורי
משקיענים...

מיצו

New member
היה איתי בחור על איזה ג'וי מקס או משהו כזה

הבוחן אומר לו "סע קדימה כמה מטרים אבל מהר, ותלחץ חזק על הקדמי". הוא מחפש לראות שהקדמי אכן מצליח לעצור את האופנוע במהירות האפסית שהוא מפתח ב- 3 מטר. אותו דבר עם האחורי. אז הבחור כנראה לא אכל בשר בשבוע האחרון, ולא היה לו כוח. הבוחן אומר לו "סע" והבחור נוסע, אבל כשהוא לוחץ על הברקס, הקטנוע שלו אשכרה לא נעצר במקום, אלא ממשיך ככה באיזי. יענו או שאין לו כוח (וכמה כוח כבר צריך?), או שאין לו ברקסים קדמי ואחורי. הבוחן אומר לו "לא טוב, תלחץ חזק!". שוב הבחור עוצר כמו איזה זקנה מוכת שגרון. הקטנוע אשכרה לא עוצר. "שוב פעם!", ושוב, הבחור לא מצליח לעצור את הקטנוע מהתאוצה המדהימה שלו שפיתח ב- 3 המטר שבהם הוא נסע. הבוחן מסתכל עליו, "נו בסדר", ומשחרר אותו. אני הייתי קצת בהלם אבל שתקתי.

kangal

New member
../images/Emo6.gif ציפיתי דווקא לנעילת קידמי ושברי פלסטיקה

מיצו

New member
לא אבל אני כמעט חטפתי התקף לב

הורדתי את הקסדה בזמן שחיכיתי לבוחן, אז הקסדה היתה על המיכל דלק. כשהגיע תורי והוא עשה לי את הקטע של סע תעצור, הקסדה היתה עדיין על המיכל, ואני, בגלל שצריך את הרגל הימנית לברקס האחורי ושתי ידיים על הכידון, מנסה לתמרן ולהחזיק את הקסדה עם הסנטר... אתה מבין שזו לא קומבינציה טובה. לשבריר של שניה הרגשתי כאילו אני צריך להחליט האם לעזוב את הקסדה כדי לייצב את האופנוע טיפה, ואז לתת לקסדה לעוף, או האם להוריד את רגל ימין כדי לייצב את האופנוע. למזלי הסתדרתי, אבל זה היה קרוב.

Asaf055

New member
תביא אפוד זוהר

אני מפ"ת וממני מבקשים תמיד אפוד ואני תמיד לא מביא וכמו טמבל הולך ליקנות במקום הכי קרוב אפוד בשלושים שקל ולמשל בסופר אתה קונה שק תפוחי אדמה ומקבל אפוד תביא אפוד :)

מור~!

New member
אני עשיתי בנשר

לא זוכרת מה השם - באיזור ארומה שם... ללחוץ על הברקסים (לבדוק שהאור עובד), להפעיל וינקרים ולהציג אפוד זוהר

מור~!

New member
אני עשיתי בנשר

לא זוכרת מה השם - באיזור ארומה שם... ללחוץ על הברקסים (לבדוק שהאור עובד), להפעיל וינקרים ולהציג אפוד זוהר

mv100

New member
תפסיקי לחזור על עצמך

תפסיקי לחזור על עצמך,תפסיקי לחזור על עצמך,תפסיקי לחזור על עצמך,תפסיקי לחזור על עצמך,תפסיקי לחזור על עצמך,תפסיקי לחזור על עצמך,תפסיקי לחזור על עצמך,תפסיקי לחזור על עצמך,תפסיקי לחזור על עצמך,תפסיקי לחזור על עצמך,תפסיקי לחזור על עצמך,תפסיקי לחזור על עצמך,תפסיקי לחזור על עצמך,תפסיקי לחזור על עצמך,תפסיקי לחזור על עצמך,תפסיקי לחזור על עצמך,תפסיקי לחזור על עצמך,תפסיקי לחזור על עצמך,תפסיקי לחזור על עצמך,תפסיקי לחזור על עצמך,תפסיקי לחזור על עצמך,תפסיקי לחזור על עצמך

redrider

New member
למה ככה יא חג'בי?

היא קטנה ומתוקה מדיי מכדי להיות טרול. חוץ מזה אתה רוצה שתוכי יתחרע עלייך? הוא קטן אבל מפחיד כשהוא עצבני

למעלה