טסט: חיזוק הגוף

טסט: חיזוק הגוף

בצעו על עצמכם את הטסט הבא עכשיו ושרשרו את התוצאות: 1. בעמידה, ידיים פשוטות לצדדים כשהן מקבילות לרצפה (גובה הכתפיים בערך), כפות ידיים כלפי מטה, בלי תזוזות ו"ריקודים" מיותרים. כמה זמן אתם מצליחים להישאר כך? (בשלב מסויים הכתפיים יכאבו ותהיו חייבים להוריד את הידיים) 2. בפיסוק רחב, לכופף את הברכיים כך שהירכיים תהיינה מקבילות לרצפה, מבלי להישען עליהן באמצעות הידיים (הידיים יכולות להיות באוויר, או צמודות זו לזו, בכל תנוחה שהיא). שימו לב: הירכיים צריכות להיות באמת מקבילות לרצפה (רוב האנשים לא מסוגלים לשהות כך יותר משניות ספורות, אם בכלל). כמה זמן אתם מצליחים להישאר כך? (בשלב מסויים שרירי הרגליים פשוט לא יחזיקו מעמד...) 3. בשכיבה על הגב, להרים את שתי הרגליים, כשהן ישרות וצמודות זו לזו, לגובה של 20 ס"מ בערך בין העקבים לבין הרצפה (לא יותר מגובה זה). רוב האנשים אינם מסוגלים להישאר כך יותר מכמה שניות. כמה זמן אתם מצליחים להישאר כך? (בשלב מסויים שרירי הבטן או הירכיים פשוט לא יעמדו בזה...) הערה: אם כואב בגב התחתון בעת ביצוע התרגיל, תעברו להישען על המרפקים (להרים קצת את פלג הגוף העליון ולהישען על המרפקים) בצעו את שלושת הטסטים האלה ו: 1. שרשרו תוצאות 2. תמשיכו להתאמן על זה ותשפרו את התוצאות מדי פעם (דווחו לכאן) 3. בשיעור הקרוב אני אבדוק שביצעתם את זה נכון 4. לפני שתגיעו לזמנים של 10 דקות בתרגיל הראשון, 2 דקות בתרגיל השני ו-3 דקות בתרגיל השלישי, אין על מה לדבר... (למרות שבהתחלה, יכול להיות שהזמנים שלכם יהיו משהו כמו דקה בתרגיל הראשון, שניה בתרגיל השני ושתי שניות בתרגיל השלישי... לא להתייאש!!!)

אחלה דויד!

אם אלה הזמנים של התרגילים שאליהם שהתכוונתי (ולא גרסאות קלות יותר שלהם), זה מעולה!!! אני כבר אבדוק את זה איתך בשיעור. המשך כך!... שלך באהבה בן

~דויד~

New member
7.11.01

תרגיל 1 - 5 דקות ו-20 שניות תרגיל 2 - 55 שניות תרגיל 3 - 50 שניות נו, בן, מה אתה אומר עכשיו

וואו!!!!!!

חבל על הזמן: 1. אתה כבר השתפרת!!! 2. תוצאות מצויינות!!! 3. לא התמהמת - עשית זאת פעם שניה!!! 4. דיווחת על כך!!!! בקצב כזה ובצורה כזאת של עבודה, אתה פשוט תגיע רחוק מאוד! שלך בן

עם זאת ----

כדאי שאני אבדוק היום את התרגילים, לוודא שאתה עושה אותם נכון. אל תתאכזב אם נגלה שלא בדיוק... עדיין התוצאות מרשימות. שלך בן

אושר מ

New member
גמאני גמאני גמאני..רק את אחד בנתיים

מפאת חוסר זמן. החזקתי שתי דקות וארבע עשרה שניות. אני אעשה את שאר התרגילים היום בערב. ותאריך כמובן 7/11[ יאללה ביי.

ירון-מ

New member
תורי תורי

אז ככה בתרגיל הראשון (שאותו עשיתי אחרון החזקתי 3 דקות ואז נשברתי נפשית (יענו השתעממתי) וגם פיזית. בתרגיל השני שאותו עשיתי ראשון החזקתי דקה והיה ממש קשה בתרגיל השלישי שאותו עשיתי שני החזקתי 2 דקות . למען האמת בזמנים טובים יותר הייתי יותר בכושר וזאת הזדמנות טובה לחזור לזה

~דויד~

New member
8.11.01

תרגיל 1 - 4 דקות תרגיל 2 - 50 שניות תרגיל 3 - 25 שניות נראה לי שהגוף קצת עייף מכל הפעילות שלי מאז אתמול...

ירון-מ

New member
יש לי שאלה בנושא

ידוע לי שכאשר מתאמנים בחדר כושר ובהתעמלות נהוג לתת לגוף/שרירים מנוחה של 24 שעות ע"מ שהאימון גם יהיה אופטימלי (יעיל) וגם כדי שלא יתפתחו דלקות בשרירים רציתי לדעת אם זה תקף לגבי תרגילים אלה

~דויד~

New member
הגיוני

אם הגוף עייף, אז כפי שראית, התוצאות היו קצרות יותר. לא ביצעתי יותר ממה שגופי הסכים לו.

זה תלוי איך עושים את התרגילים.

אם עושים את התרגילים בצורה מודעת ורגועה, מבלי לכווץ שרירים מיותרים, השאלה לא רלוונטית, כי אז מה שמתחזק זה לא השריר לבדו אלא המערכת כולה. חיזוק כזה גם לא "מתפוגג" אחרי שמפסיקים להתאמן.

למעלה